problikává kontrolka brzd
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
problikává kontrolka brzd
Pánové nikde sem to tady nenašel, a tak se chci zeptat.. ted mi začalo dělat že mi problikává kontrolka brzd tzn ta malá pod stopkou (P)(!) no ale brzdy byly komplet delané pred pul rokem a brzdovky je tam tak mezi ryskami.. nekdy to problikává za jizdy a kdyz se mi to rozsviti na krizovatce tak to reaguje na seslapnuti brzdoveho pedalu.. ze tak jak slapu tak to ruzne blika a dela bordel ale v brzdnem ucinku sem nepoznal zmenu.. Nevite co s tim??
Re: problikává kontrolka brzd
Tohle je čidlo ruční brzdy. JE pod ruční brzdou, takovej jako dveřní spínač. Taky mi to občas dělá.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale taky je to zaroven i kontrolka vady brzd ne? Ja si totiz myslel ze mi to nekde treba hazi kostru nebo tak ale dneska sem prisel na to ze to dela i podle toho jestli zbesile dubu po brzdovem pedalu :)
Sjetý obložení má jinou kontrolku. Pokud máš hladinu brzdovky v pohodě, tak to dělá ta ručka.
Tohle je kontrolka na ruční brzdu a nízký stav brzdovky. Pokud to dělá, když dupneš na brzdu, tak to bude nízká hladina brzdovky. Mě to třeba občas dělá, když s tím nejedu zrovna na spotřebu a hladinu mám lehce nad minimem.
Ale pokud ti to problikává třeba na hrbolech, tak je to tím spínačem ručky.
Tohle je kontrolka na ruční brzdu a nízký stav brzdovky. Pokud to dělá, když dupneš na brzdu, tak to bude nízká hladina brzdovky. Mě to třeba občas dělá, když s tím nejedu zrovna na spotřebu a hladinu mám lehce nad minimem.
Ale pokud ti to problikává třeba na hrbolech, tak je to tím spínačem ručky.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
no já s tim ted moc na spotrebu nejezdil a je fakt ze toho tam je k minimu.. tak ja se jeste poradim s mechanikem a kdyztak se ozvu dale :)
Dolej tam těsně pod max a uvidíš jestli se to změní. Já čas od času musím taky dolejvat, protože už mi moc netěsní prasátka.