Dali by jste si na 205ku neony (at už led nebo origo trubice) začal jsem nad tím tak trochu uvažovat, ale bojím se abych to nejak nesprznil a nebyl z toho tuzing :lol: :lol: ... icon_eh
já na tom zrovna pracuju, ale bude to z LED diod, myslím si že pokud to nebudeš mít strakatý jako kolotoč tak to není špatný, ale každý ma na to svůj názor dle mě
Carther píše:já na tom zrovna pracuju, ale bude to z LED diod, myslím si že pokud to nebudeš mít strakatý jako kolotoč tak to není špatný, ale každý ma na to svůj názor dle mě
proč ne...ale teď mě to neláká,už se mi to moc nelíbí...na škodovce jsem měl mlhovku v rezervě....to byl oheň
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Ve vnitr uz mam, konkretne nad pedaly a pak nad nohami u spolujezdce dal jsem na každou stranu 3 LED a je to OK, zadný světlomet ale zároveň žádná šedá komůrka, prostě decent zas záleží ale na názoru, já uznávám když je vše sladěno do jedné barvy, někdo má každé světlo jiné
Když budou Vaše autíčka na sebe zbytečně upozorňovat ostatní Vám to dají patřičně najevo ... Když už to musí být, neměli by neony být jednou z posledních úprav ...
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
ja premyslel ze bych vyriznul haugnu a udelal si KNIGHT RIDERA :D:D:D:D byl by to myslim si mazec..moje 205ka je cela modra tak by to vypadalo hezky takovej modrej knight rider :D ale nejdriv si to chci udelat na PC z diod a pak se rozhodnu..:)
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
p!nk p!ggy píše:ja premyslel ze bych vyriznul haugnu a udelal si KNIGHT RIDERA :D:D:D:D byl by to myslim si mazec..moje 205ka je cela modra tak by to vypadalo hezky takovej modrej knight rider :D ale nejdriv si to chci udelat na PC z diod a pak se rozhodnu..:)
Tyjo .) dost odvážnej plán ... ale za zkoušku to stoji ... pak sem hod tu animaci z komplu ;)
no nevím jestly je to dobrý nápad, přeci jen doba knight ridera je pryč, dnes by to spiše mohlo vyznít jako tuzing :razz: ale tak proti gustu, žádný dišputát..
Carther píše:no nevím jestly je to dobrý nápad, přeci jen doba knight ridera je pryč, dnes by to spiše mohlo vyznít jako tuzing :razz: ale tak proti gustu, žádný dišputát..
mladi nepochopi cotoje a strasi znali to pobavi a oceni :P
nahodou :D:) knight rider on 205....dokazete si predstavit jak david hajzlhof ridi 205ku..ktera si s nim povida,ma vetsi inteligenci nez vetsina politiku v CR..sakra sry to ma i bez tohö knight ridera :D..
ne ale jako neivm mno..na auto bych to asi nedokazal dat..ikdyz bych chtel:) byl by to mazec..ale na PC jsem si uz zchrastil nejaky schemata tak si je zkusim nakreslit vyleptat a vytvorit a uvidime no..hlavne ja chci si udelat pokojicek tak trosku svetelnej :D jsem do toho blazen takze chci vsude barevnou hudbu,indikatory vybuzeni,bezici svetla,stroboskopy,atd..:)
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
p!nk p!ggy píše:nahodou :D:) knight rider on 205....dokazete si predstavit jak david hajzlhof ridi 205ku..ktera si s nim povida,ma vetsi inteligenci nez vetsina politiku v CR..sakra sry to ma i bez tohö knight ridera :D..
ne ale jako neivm mno..na auto bych to asi nedokazal dat..ikdyz bych chtel:) byl by to mazec..ale na PC jsem si uz zchrastil nejaky schemata tak si je zkusim nakreslit vyleptat a vytvorit a uvidime no..hlavne ja chci si udelat pokojicek tak trosku svetelnej :D jsem do toho blazen takze chci vsude barevnou hudbu,indikatory vybuzeni,bezici svetla,stroboskopy,atd..:)