PPRODANO čevený koberec gti + dalsi veci do interieru
PPRODANO čevený koberec gti + dalsi veci do interieru
Prodám:
* Stredovy tunel se sedym tapecem a cernymi plasty, neposkozeny - verze griffe. Pridam k nemu sedy tunel s cervenym tapecem - muzete si udelat cerny tunel s cervenym tapecem
* Tapecy prednich dveri - černa kozenka + sedy semis - verze griffe
* 2x červený koberec
* gti budiky
* Stredovy tunel se sedym tapecem a cernymi plasty, neposkozeny - verze griffe. Pridam k nemu sedy tunel s cervenym tapecem - muzete si udelat cerny tunel s cervenym tapecem
* Tapecy prednich dveri - černa kozenka + sedy semis - verze griffe
* 2x červený koberec
* gti budiky
Naposledy upravil(a) franus dne 26 srp 2013 06:07, celkem upraveno 5 x.
- Katza
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: čevený koberec gti + středový tunel
středovej tunel mě zajímá? černej nebo šedej plast? kdyžtak foto - díky:-)
Re: P: čevený koberec gti + středový tunel
máš ještě ten koberec ?
Re: P: čevený koberec gti + dalsi veci do interieru
aktual. Prekazi mi to v garaazi a rad bych se toho zbavil, ale je mi to lito vyhodit. Na cenach se da dohodnout.
- Katza
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak ten středovej tunel? černej plast/červenej koberec? jestli jo, tak foto a nejspíš beru :-)
franus píše:aktual. Prekazi mi to v garaazi a rad bych se toho zbavil, ale je mi to lito vyhodit. Na cenach se da dohodnout.
cerveny koberec a sedy plast. pak mam sedy koberec a cerny plast. Muzes si z techto dvou udelat jeden, ja jsem to tak mel v planu.Katza píše:Jak ten středovej tunel? černej plast/červenej koberec? jestli jo, tak foto a nejspíš beru :-)
franus píše:aktual. Prekazi mi to v garaazi a rad bych se toho zbavil, ale je mi to lito vyhodit. Na cenach se da dohodnout.
- Katza
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a kolik za ten tunel s černym plastem?franus píše:cerveny koberec a sedy plast. pak mam sedy koberec a cerny plast. Muzes si z techto dvou udelat jeden, ja jsem to tak mel v planu.Katza píše:Jak ten středovej tunel? černej plast/červenej koberec? jestli jo, tak foto a nejspíš beru :-)
edit první příspěvek
Aktualni, mozna vymena. Potrebuji misto v garazi na nove vozidlo, pokud to do vikendu nezmizi, tak to leti do kontejneru, pripadne nabidnu na zahranicni inzerci.
Re: PPRODANO čevený koberec gti + dalsi veci do interi
PROSIM SMAZAT