na Gti taky budu ted kupovat a vidím to jasně na ty Toyo Proxes T1-R MFS 195/50 R15 V82 . Jsou celkem za pěkný peníze s dobrou recenzí. Ty zmin. goodyear F1 jsou dobrý za sucha, na vodě u takhle lehkého auta hrozí Aquaplaning a ten vzorek je docela hezkej, ale měl jsem problém vyjet po rose z louky, nebo třeba ke garáži
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Tak samozdřejmě že to hrozí u všech, ale věřím jím více kvůli tomu podélnému běhounu na odvod vody.
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
na kamna už jsu rozhodlej s toyo spíš mě ale zajímá názor na ty pneu na citrona,sice to je balík za ně ale zase nechcu koupit nějaký svině,přecijen je to velký,těžký auto nevím jestli má cenu tam koupit nějaký "levnější"
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Toyo proxes má brácha na 309 ,Já mám Yokohama parada na 309,zkoušeli jsme to na letišti a bráchovo jsem urval a svoje ne :) Ale taky to hodně přisuzuju podvozku,jelikož já tam mám sportovní stavák.Ale každopádně si myslím že obě jsou skvělá volba,jen ty Yokohamy jsou měkčí a rychleji ubývají
kenny bejt tebou se jeste mrknu na Toyo R1R jinak T1R ma luksatuksa na aute a taky spokojenost, Eagle Goodyearky jsem mel ja a s trochu sjetejsim vzorkem to byla na vode fakt katastrofa, prave kvuli vaze, verim ze na tezsim aute to musi byt super, ale na GTi to proste klouzalo.... jinak ja letos pokud budou koruny pujdu do R1R, trochu drazsi ale podle toho co sem pozjistoval o lvl jinde nez T1R a navic sou fakt fest siroky 195 gumy sou skoro stejne siroky jak 205ky od jinejch vyrobcu...