Zdravím mal by niekto o niečo záujem? zatial je auto celé, akurát spojka je KO...
motor RFY (XU10J4Z) ,zadná naprava v super stave(neni do A a ani nebúcha) nové silentbloky, zadné prasiatka repasované (ručná ide),nové kotúče brembo a obloženia ferodo,interiér v dobrom stave akurát vodičova sedačka je kúsok roztrhnutá asi 2-3cm,komplet nárazniky mi16 aj lišty(na prednom je lišta zahladená a na zadnom je výrez na výfuk) 4xoriginál alu mi16 na zimných 195/65 r15,4x alu aez na letných 195/50 r15 ,2x alu speedline sl299 na zimných 205/60 r15
Cau mam zaujem o stitok mi16 z kufra a o rj, ak je trojriadkova. A ak rozpredavas aj motor tak sanie.
Hyundai S Coupe - SOLD Peugeot 205 1,9 GTI - SOLD Peugeot 205 1,9 GTI - SOLD Peugeot 205 1,6 GTI - SCRAPED VW Golf MKII GTI KR - SOLD Peugeot 406 2.0HDi - SOLD Jeep Cherokee XJ 2.5 TD - SOLD Peugeot 205 1,9 Gentry - SOLD Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - SOLD Škoda Octavia 1.8 Turbo RS - SOLD
Peugeot 205 1,9 GTI 1988 Audi S4 B5 2.7biT Ford Focus MK1 1.8 TDdi
stanlez píše:Cau mam zaujem o stitok mi16 z kufra a o rj, ak je trojriadkova. A ak rozpredavas aj motor tak sanie.
hm drakenx sa vijadril aj zamňa ani sanie ani RJ ti na starý model nepôjde :) jedine ,že by si zobral komplet hlavu aj elektriku ale to by ti potom asi nesedeli rozvody.. ale to som si nie istý... a drakenx neni problém môžem ti predať od zvodov po stredový tlmič alebo aj sním ako chceš podla toho cena
Tak ten štítok MI16 stačí mohol by si dakedy dojsť do NR zaplatím ti cestu :D a spravíš mi elektriku lebo to podpálim
Hyundai S Coupe - SOLD Peugeot 205 1,9 GTI - SOLD Peugeot 205 1,9 GTI - SOLD Peugeot 205 1,6 GTI - SCRAPED VW Golf MKII GTI KR - SOLD Peugeot 406 2.0HDi - SOLD Jeep Cherokee XJ 2.5 TD - SOLD Peugeot 205 1,9 Gentry - SOLD Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - SOLD Škoda Octavia 1.8 Turbo RS - SOLD
Peugeot 205 1,9 GTI 1988 Audi S4 B5 2.7biT Ford Focus MK1 1.8 TDdi
drakenx700 píše:sání na klasický míčko půjde (ale bez elektriky je k ničemu), palice je stejná, jen to běží na novější elektrice.
já potřebuji jen tuhle přírubu. před katalyzátorem to uřízni (jak je tam ta červená čára).
2013-01-27-145.jpg
hm a to nepasuje s obyčajnej benzínovej verzie tá priruba? síce míčko ma širšie hrdlo nie? hm a kolko za to mi ponúkneš? najradšej by som to predal aj s katom
stanlez píše:Tak ten štítok MI16 stačí mohol by si dakedy dojsť do NR zaplatím ti cestu :D a spravíš mi elektriku lebo to podpálim
veď na internete píšeš ,že auto funguje parádne :)) tak kde je problém? a ten štítok si ponechám zatial ešte ,včera som bol v piešťanoch môhol som dojsť kuk len som nemal čas dáko
drakenx700 píše:tenhle motor má právě větší přírubu než gti/mi16, nabídnu třeba 300,- kč plus poštovné. a samotnej kat můžeš dát do výkupu
ak chvílu počkáš.. záleži ,že keď predám motor ,či bude chcieť aj výfuk alebo nie .. podla toho ti to môžem predať inaáč čo tam máš teraz keď ti to chýba?