Pic kluci,poradí nekdo? Na 2O5 tce mi přestali svítit přední světla,zadní normal svítí.Páčku jsem skusil vyměnit a nic je to to samé.
Žrovky a pojistky taky zdravý ,tak nevím sem z toho jelen.A co je divný že mi svítí kontrolky obě najednou ,tlumený i dálkový a to by
nemělo .
Uzemnění minus pól! Zkus spojit minus pól přímo s nějakou dobrou částí karoserie nebo přímo s minus polem baterie. Když to pomůže a bude svítit, tak je to ono. Na předním čele zevnitř jsou na dvou místech takové jako svorkovnice, odkud je veden minus pól ke světlům. Jednou jsem jel z Brna po dálnici a když jsem hodil blinkr, tak zhasly přední světla. Byl to ten špatnej kontakt minus pólu. Prostě u těchto starších aut vlivem stáří a vlhka oxidují kontakty a ty uzemňovací body. Jinak pojistky, relé. Hledej.
spise se ti dostala vlhkost a voda staci jeden dratek, spatne zapojene nebo utrepane,mel jsem jsem stejny problem, a svitil jsem jak vanocny stromecek a nakonec jsem musel to cele rozebrat a preizolovat ale mozna ze bude jiny prblem
okey díky,měl sem zrovna ject rano pro motor ze 405 tky, tak sem to kvuli těm světlum odložil.Hned zítra po tom mrknu, skusím kontakty očistit a prostříkat kontaktolem.Musí to být tím a nebo nějaké relátko ,vše ostatní je v pořádku.