Zdarec chlapi, mám takový problém...měl jsem nehodu se svou 205kou 1.8D 3-dvířko...papíry jsem dal do depozita, a kastlu rozřezal a hodil do šrotu...teď se mi naskytla možnost koupit taky 1.8D, ale 5-dvířko, a je bez TP, SPZ, a VIN...
Dá se nějak přepsat počet dveří? A jak je to přesněji s výjimkou VIN kódu? jelikož ho nemám.
Všem moc děkuji za rady :-)
sedadla/VIN
Re: sedadla/VIN
Hele tohle beru spíš jenom jako vtip...
Je to stejný jako kdyby jsi chtěl papíry z 205 použít na BMW.
Co na to, že to má jiný VINko a značku, jsou to přece papíry k autu.
Tohle ti nikdo nijak nezařídí, máš smůlu a budeš muset koupit auto s papírama. Žádná výjimka VIN kódu neexistuje. Samozřejmě přestavba kastle je možná, ale to musí být napsaný v papírech a i tak musí zůstat původní VIN čitelný. Někdy nemusí být čitelný celý, ale musí být jasně identifikovatelné, že se jedná pořád o jedno a to stejné auto. Ne, že mám kastli z přestavby, ta shnije a tak si koupím další a jenom tam to VINko naklepu a jezdím dál.
Je to stejný jako kdyby jsi chtěl papíry z 205 použít na BMW.
Co na to, že to má jiný VINko a značku, jsou to přece papíry k autu.
Tohle ti nikdo nijak nezařídí, máš smůlu a budeš muset koupit auto s papírama. Žádná výjimka VIN kódu neexistuje. Samozřejmě přestavba kastle je možná, ale to musí být napsaný v papírech a i tak musí zůstat původní VIN čitelný. Někdy nemusí být čitelný celý, ale musí být jasně identifikovatelné, že se jedná pořád o jedno a to stejné auto. Ne, že mám kastli z přestavby, ta shnije a tak si koupím další a jenom tam to VINko naklepu a jezdím dál.
jasně...jen se ptám, nemám s tím zkušenosti...ale chci zase 205ku...asi koupím nějakou s papírama...měl jsem ji v tom dieselu, a byl jsem naprosto spokojen...
-
Houbar 205 Gutmann
- Stálý inventář 205clubu

No jestli nemáš ani papír o likvidaci tak se to bude i těžko likvidovat
abys nějak vyřešil ten depozit samo sebou ...
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR