Zdravim ,mam opět problém s osvětlením .Zadní a dálková světla svítí ,ale nejde parkovačka tlumený a osvětlení přístrojovky.
Prve nešlo nic jen zadní světla ,pak sem vyčistil kontakty co vedou ke kostře a začaly jít dálkový,ale nic víc mi nejde.Myslíte že je to ovládací páčkou? Už nevím kde hledat chybu ,jen ta páčka mě napadá
Závada osvětlění
-
- Uživatel
- Skutečné jméno: Jan
- tel.:: 607126543
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: Závada osvětlění
tak zkus vytáhnout z páčky konektor a kouskem kabliku simulovat spínač a uvidíš
-
- Uživatel
- Skutečné jméno: Jan
- tel.:: 607126543
už je to po druhé co mam takový problém,ale předtím svítila aspoň přístrojovka ,ted je mi divný že nejde a ta ma jít zároven se svetly ,takže jdu se mrknout na páčku.
- riderRLM
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Vlado
- tel.:: 918363947
- Bydliště: Lipt.Mikuláš(my birth place) , Bratislava(my today life)
- Kontaktovat uživatele:
hm páčkou to podla mňa nebude.. mám taký istý problém od kedy som kúpil auto cca 3 roky,no dodnes nevyriešený, nejdú parkovačky,osveltenie palubovky a osvetlenie špz.. je to pod jednou poistkou, vždy keď som zapol páčku do prvej polohy vyhorela poistka.. dodnes neviem kde je problém. tak som osvetlenie špz potiahol káblik s normálnych svetiel a osvetlenie palubovky s predných svetiel... ale parkovačky dodnes nejdú...Jan Pivoňka píše:už je to po druhé co mam takový problém,ale předtím svítila aspoň přístrojovka ,ted je mi divný že nejde a ta ma jít zároven se svetly ,takže jdu se mrknout na páčku.
Peugeot 307 1.6 HDi' 05
Peugeot 309 2.0 GTi Turbo' 90
Peugeot 309 1.9 SRD' 89/90
Suzuki GSX-R 1000 K3 '03
------------------------------
Peugeot 607 2.2 16v' 01 -predaná
Peugeot 309 1.9 GRD' 93, zlatúšik - prvá láska,predaná
Peugeot 405 2.0 Mi16' 93 - skončila na ND.. :-/
Zadní obrysové a osvětlení spz jsou na pojistce 11, přístrojovka a přední obrysové na 13. Obě jsou 5A. Šel bych po kabelech, tam bude někde zkrat.
Osvětlení SPZ - hnědý konektor na zadním světle, přívod zepředu je čtvrtý pin na šestipinu na zadním světle
Zadní pravé světlo - hnědý, první pin na čtvrtý v bílém desetinu v pojistkovce a třetí na osmý v tom samém
Zadní levé světlo - hnědý, pátý se sedmém a šestý s pátým v tom samém bílém desetipinu
Přední obrysovky jdou levá do hnědého pětipinového v pojistkovce na druhý pin, pravá jde do třetího pinu v bílém pětipinovém. A pak k páčce, čtvrtý z černého čtyřpinu na páčce jde na sedmý ve žlutém desetipinu v pojistkovce.
Osvětlení SPZ - hnědý konektor na zadním světle, přívod zepředu je čtvrtý pin na šestipinu na zadním světle
Zadní pravé světlo - hnědý, první pin na čtvrtý v bílém desetinu v pojistkovce a třetí na osmý v tom samém
Zadní levé světlo - hnědý, pátý se sedmém a šestý s pátým v tom samém bílém desetipinu
Přední obrysovky jdou levá do hnědého pětipinového v pojistkovce na druhý pin, pravá jde do třetího pinu v bílém pětipinovém. A pak k páčce, čtvrtý z černého čtyřpinu na páčce jde na sedmý ve žlutém desetipinu v pojistkovce.
Peugeot 205 1.9 Rallye, 1991, 75kW - Life&History
- tomas1280
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Tomas
ja som podobny problem odstranil vymenou poistkovej skrinky (mal som ju zkorodovanu co do nej natieklo)
Ale skor to bude nejaka kostra, alebo kabelaz,,
Ale skor to bude nejaka kostra, alebo kabelaz,,
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=4501
Renault Megan Scenic 1.9 DT
Peugeot 205 1.1 rv96 3dvierko -žije v Senici
Peugeot 205 1.1 rv93 PEGY -padla v tom najlepsom
Škoda 105L rv1987 -už mŕtva
podle předpisů jezdíme všichni :)
Renault Megan Scenic 1.9 DT
Peugeot 205 1.1 rv96 3dvierko -žije v Senici
Peugeot 205 1.1 rv93 PEGY -padla v tom najlepsom
Škoda 105L rv1987 -už mŕtva