Prodám knihu "Peugeot 205 Jak na to?"
Prodám knihu "Peugeot 205 Jak na to?"
Cena dohodou, ale aspoň taková, aby to pro mně vůbec mělo cenu posílat. Je to teda naskenované, vytisklé a svázané, ale čitelná je jako originál. Prostě pro někoho, kdo to chce opravdu levně.
Peugeot 205 1.8 SRD
Re: Prodám knihu "Peugeot 205 Jak na to?"
Zdravím,je tam i kabrio??jaká je cena??
Speciality, co má pouze kabrio, jako střecha, dvířka... nevím co ještě, jsem tam nenašel. Ale samozřejmě vše ostatní, co je společné pro všechny 205ky tam je. A například u demontáže zpětného zrcátka je to rozlišeno na model Gti/Cabrio a zbytek, takže místy se mu kniha věnuje. Ovšem nemám ji prostudovanou celou, tak nevím, jak obsáhle. Já jsem podle ní opravil vše (u 1.8 SRD). A co tam není, najdeš tady na fóru
Cenu bych viděl tak 120kč plus poštovné. Ale musel bys mi to poslat předem na účet.
Cenu bych viděl tak 120kč plus poštovné. Ale musel bys mi to poslat předem na účet.
Peugeot 205 1.8 SRD
Upozorňuju, že to není vytisknuté z dokumentu, který se dá stáhnout tady na klubu. Skenoval jsem to sám, na profi zařízení.
Peugeot 205 1.8 SRD
Ahoj. je nabidka porad aktualni? Kdyztak prosim ozvat se na mail moravec.michal100@seznam.cz nabizim za knihu 200 Kc