Delka poloos u 5kvaltu a 4kvaltu

Problémy s přední, nebo zadní nápravou, jejich repase, opravy a vylepšení
Odpovědět
zarikavackoni
Uživatel
Uživatel

Delka poloos u 5kvaltu a 4kvaltu

Příspěvek od zarikavackoni »

Nevite jestli se lyší délka poloos u pěti kvaltu a čtyř kvaltu, chci to vyměnit mam 4 kvalt a sehnal jsem si peknou prevodovku zachovalou v pohode synchroni a nevim jestli budou pasovat poloosy, dik za kazdou radu
Červený Tom
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1980
Kontaktovat uživatele:

Re: Delka poloos u 5kvaltu a 4kvaltu

Příspěvek od Červený Tom »

zarikavackoni píše:Nevite jestli se lyší délka poloos u pěti kvaltu a čtyř kvaltu, chci to vyměnit mam 4 kvalt a sehnal jsem si peknou prevodovku zachovalou v pohode synchroni a nevim jestli budou pasovat poloosy, dik za kazdou radu
Mám pocit že to je určitě stejné. Liší se myslím jen kapánek verze GTI a obyčejné verze ale jinak by to mělo pasovat. Vím že to jeden kluk od známých dělal když mu otec koupil jako první auto 205tku z roku 84 4kvalt a krom kulisy a převodovky nic něměnil. :zin: :zin: :idea: :myslim: :myslim: Ale kluci další a skušenější ti ještě určitě poradí. :fran: :up:
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
zarikavackoni
Uživatel
Uživatel

Tomas cerveny píše:
zarikavackoni píše:Nevite jestli se lyší délka poloos u pěti kvaltu a čtyř kvaltu, chci to vyměnit mam 4 kvalt a sehnal jsem si peknou prevodovku zachovalou v pohode synchroni a nevim jestli budou pasovat poloosy, dik za kazdou radu
Mám pocit že to je určitě stejné. Liší se myslím jen kapánek verze GTI a obyčejné verze ale jinak by to mělo pasovat. Vím že to jeden kluk od známých dělal když mu otec koupil jako první auto 205tku z roku 84 4kvalt a krom kulisy a převodovky nic něměnil. :zin: :zin: :idea: :myslim: :myslim: Ale kluci další a skušenější ti ještě určitě poradí. :fran: :up:
okej , budud ji mozna o vikendu menit tak budu doufat ze jsou stejne:-)
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

vyhledej si na http://www.autokelly.cz příslušné modely 205 - ten jaký máš ty a ten ze kterého je ta převodovka a pak si najdi poloosy. Jsou tam u toho uvedené délky poloos a taky počty zubů na poloosy u převodovky a u kola.

Ale délka by měla být stejná, ale liší se počty zubů do převodovky (u gti i u kola)
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Červený Tom
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1980
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Červený Tom »

Tak jak si pochodil??? :Merci:
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
zarikavackoni
Uživatel
Uživatel

Tomas cerveny píše:
Tak jak si pochodil??? :Merci:
Nu teprve ted o vikendu na to letim , nemel jsem pritlacak a lozisko do spojky tak se uvidi:-)
Odpovědět