zdar , nejde mi nastartovat motor co jsem mu dělal spodku generálku , a mám na něm nový palec a rozdělovač ,,
čerpadlo běží , jiskru hází ,ale když jsem po zběsilém točení motorem vyndal svíčky tak byli suché a rozsvítila jse mi samo kontrolka motoru .. a nemám nalitou chladící kapalinu , může to být tím ? Tak jsem skusil vstriky ty fungujou, a motor jako obcas bouchne vzdicky pochvilce strartovani ..
Peugeot 205 gti milášek -prodáno Peugeot 405 GRD milášek II.. můj pracovní stroj
Peugeot 406 2.0 hdi
Porad to jako strili do vejfuku.. jiskra je krasna modra,benzin tam taky tece ,a s vahou nevim co udelat . To ze tam nemam vodu neva ne ?.. nemuze ti bejt cidlo polohy klky ? .. neco co ridi predstih ?
Peugeot 205 gti milášek -prodáno Peugeot 405 GRD milášek II.. můj pracovní stroj
Peugeot 406 2.0 hdi
Ale melo by bejt ok , pac vsechno tohle na tom starym motoru fungovalo ,a tady je jen jinej spodek a prevodovka ...jinak hlava a vsechny cidla stejny
. A to fungovalo na starym motoru
Peugeot 406 2.0 hdi
mas urcite dobre rozvody? kdyby to palilo ve spatne moment tak by to tomuhle odopovidalo, mel jsem podobny problem kdyz skocily rozvody o zub, palilo, strilelo do vyfuku, ale nechytalo....
tak jsem byl o zub jinde .. ale ted jsem zkoušel startovat a jakoby má tendenci chytit ,ale nechytne zabafne jsi občas..
co by to mohl být tentokrát ? .. ještě rozvod ?
Peugeot 406 2.0 hdi
já myslím že jo .. ale dělal jsem je podle ty aretace , a na klice je tam docela mezera , je tam díra na 10 kulatinu , ale za tím v bloku je mezera jak prase .. takže je možný že jsem eště o zub jinde .eště na to jednou koknu
Peugeot 406 2.0 hdi