Ahoj,
nabízím na náhradní díly jako celek 205 1.4 55kW GT (Jednobod).
Abych to uvedl na pravou míru. Koupil jsem si ho je to zpět asi 3 měsíce od staršího pána z Náchoda, který ho měl jen tak na ježdění, do lesa, na půl pracovník. Protože se mi v té době 205 strašně líbila, koupil jsem ho s tím, že si ho zachráním, ale po sečtení všech závad a také vzhledem k nezaplacené ekodani, jsem zjistil, že na něj prostě mít nebudu.
Takže prodávám tak jak je pouze celek, nemám čas ho něják rozebírat a ještě rozposílat. Nejlépe když si přijedete s plaťákem, protože byl v polopřevodu, na silnici už nesmí. Závady za dobu mého používání jsem zaregistroval následující: Cvakající poloosa, zadní tlumič úplně mrtvej, začal mi ke konci něják syčet výfuk - nejspíše zadní díl po smrti. Místo katalyzátoru je tam od předešlého majitele navařený rezonátor.
K motoru můžu říct to, že je suprově zajetej. Jede na 55kW hodně dobře, až podezřele. Motor byl zvyklý na vysoký otáčky a já mu dával taky. Při takových otáčkách žere olej celkem dost, ovšem ekonomickou jízdou do 3000 velmi málo. Interiér není až tak poničený, snažil jsem se ho udržovat v neustálé čistotě. Spolujezdcova sedačka dobrá, u řidiče zlomené a potrhané spodní levé vedení.
Takhle celek, jak je ho nechám vč. papírů a všeho za 4000 kč.
O kontakt prosím zpráva zde na fóru nebo telefon: 730 674 608. Jsem ze Znojma.
díky!
Peugeot 205 1.4 GT - Náhradní díly, pouze celek!
-
- Nováček
- Skutečné jméno: Ales
- tel.:: 730674608
Peugeot 205 1.4 GT - Náhradní díly, pouze celek!
Peugeot 205 1.4 GT