občasné tuhnutí řízení .. ?
- aaischa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
občasné tuhnutí řízení .. ?
ahoj, na mý 205ce mam problém, někdy nevysledoval sem nejakou pricinu, proste clovek jede a to treba i ve vyssi rychlosti a těžce se zatáčí , fakt to hodně ztěžkne a pak je to zase v cajku moh bych řídit i malíčkem... mam nový přední silembloky stabilizatoru páč byly proklepaný naskrz a házelo mi řízení , vymeneny jedno rameno, a dělá to pořád někdy je to nepříjemný, ale jezdit se dá, co tohle může bejt... ? nějak promazat hřebenový řízení .. ? dík moc :)
bejvávala 205ka
Re: občasné tuhnutí řízení .. ?
Ja jsem mel na fieste problem podobny. Pri zataceni, nebo vraceni volant zpet, rizeni jakoby ztuhlo. Obcas to slo v pohode, obcas hur. Pomohlo, kdyz jsem promazal kloubek rizeni a uz to nejaky tyden funguje v pohode.
A dnes jsem si hral z kloubkem rizeni z jednoho peugeota a na jednom cepu se hybal lehce a druhy cep byl zatuhly - stacilo to rozhybat rukou rozhybat, tak zkus prvni mrknout na toto.
A dnes jsem si hral z kloubkem rizeni z jednoho peugeota a na jednom cepu se hybal lehce a druhy cep byl zatuhly - stacilo to rozhybat rukou rozhybat, tak zkus prvni mrknout na toto.

- aaischa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
takže stáhnout tu gumu to pouuzdro kery je prez to presunuty... ? napatlat nejakou vazelínou, predtim vycistit takovim tim sajrajtem cim s cisti třeba na mašinách řetěz od oleje ?franus píše:Ja jsem mel na fieste problem podobny. Pri zataceni, nebo vraceni volant zpet, rizeni jakoby ztuhlo. Obcas to slo v pohode, obcas hur. Pomohlo, kdyz jsem promazal kloubek rizeni a uz to nejaky tyden funguje v pohode.
bejvávala 205ka
- Bartik333
- Stálý inventář 205clubu

- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Tohle co tady popisujete je nemoc peugeotu.franus píše:Ja jsem mel na fieste problem podobny. Pri zataceni, nebo vraceni volant zpet, rizeni jakoby ztuhlo. Obcas to slo v pohode, obcas hur. Pomohlo, kdyz jsem promazal kloubek rizeni a uz to nejaky tyden funguje v pohode.
Delaji to i novy peugeoti.
Proste staci poradne promazat a mel by byt zase na cas klid.
Jenom dodam, ze jsem to dneska taky mazal.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. 
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
- aaischa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tak to mě "potěšilo" namažu a jeslti to pomůže tak sem plně spokojenej, páč sem měl strach aby to nebylo neco horšíhoBartik333 píše:Tohle co tady popisujete je nemoc peugeotu.franus píše:Ja jsem mel na fieste problem podobny. Pri zataceni, nebo vraceni volant zpet, rizeni jakoby ztuhlo. Obcas to slo v pohode, obcas hur. Pomohlo, kdyz jsem promazal kloubek rizeni a uz to nejaky tyden funguje v pohode.
Delaji to i novy peugeoti.
Proste staci poradne promazat a mel by byt zase na cas klid.
Jenom dodam, ze jsem to dneska taky mazal.
bejvávala 205ka