koukal jste někdo na střepiny?
copak na to říkáte?
někde vás změří nebo zastaví za nějaký jiný přestupek a hned jste považovám za piráta... pak někomu nedáte přednost , zničíte káru za 2 miliony a dokonce života budete platit..... to jsou zákony co? zmrdi...
je to hrozný... už asi nebude mít žádnou cenu si platit povinný ručení, stejně vše zaplatíme z vlastní kapsy....
Drazsi povinne ruceni pro ridice s prestupky s tim souhlasim. Ale to s tim zaplacenim nehody i kdyz mam povinne ruceni, a ten odhad skody jestli je do 100 tisic a placeni za vyjezd policie, to se mi teda hrubě nelíbí!!
Policii radsi volam vzdycky kdyz mam nejakou skodu, ti lidi totiz potom nemusi chtit zaplatit a muzou tvrdit ze se nic nestalo a o nicem nevi.
Za dalsi - nehodu bude vyhodnocovat pojistovna? To je zajimave, mi se totiz stala nehoda kde pojistovna urcila jako vinika me, a policie rekla ze neni mozno urcit vinu. Trochu rozpor no, poslal jsem pak do pojistovny papir od policajtu, a odepsali mi jen ze maji vlastni vyhodnocovani a ze je to nezajima.
By mně zajimalo proč platíme švestky, aby se člověk ja pak bál zavolat co kdyby nahodou byla měnší škoda, jo a ty pojistky škoda o tom mluvit jak kkti jo platíme a nakonec budem cálovat se svého tohle snad ani nemuže projít.A co stim vyřešej akorát že prachači budou v pohodě, a normální člověk se bude bát vyjet.
folpec píše:By mně zajimalo proč platíme švestky, aby se člověk ja pak bál zavolat co kdyby nahodou byla měnší škoda, jo a ty pojistky škoda o tom mluvit jak kkti jo platíme a nakonec budem cálovat se svého tohle snad ani nemuže projít.A co stim vyřešej akorát že prachači budou v pohodě, a normální člověk se bude bát vyjet.
Je to stejné jako s tím zdravotním pojištěním - platíš si ho, ale stejně u doktorů všude platíš....
nejlepší je nebourat......
nj ale nekdy nastane situace, kdy s tim nic nenadelas a co pak? zase vymysleji cim dal vetsi kraviny, jen aby si hajzlove ve vlade mohli kupovat zlate podlozky pod mys
no to jo, ale kdyz to opres do BMW, audi nebo cehokoliv jinyho, tak se nedoplatis. Toje stejne vymrdanej zakon, jak se zdravotnim pojistenim, na co kur** platime pojistovnu, kdyz nam nezaplati ani antibiotika na chripku. To sami ted bude s povinnym rucenim, na co ho platit, kdyz stejne vsechno budu platit ja.
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Hanz píše:no to jo, ale kdyz to opres do BMW, audi nebo cehokoliv jinyho, tak se nedoplatis. Toje stejne vymrdanej zakon, jak se zdravotnim pojistenim, na co kur** platime pojistovnu, kdyz nam nezaplati ani antibiotika na chripku. To sami ted bude s povinnym rucenim, na co ho platit, kdyz stejne vsechno budu platit ja.
souhlasím, ale jsme příliš malí páni na to, abychom s tím tady na fóru něco udělali. tak proč to neodlehčit? .-)
leda bychom zablokovali našimi auty na protest prahu .-))