sedadla z kabria
sedadla z kabria
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli náhodou někdo nemá doma přední modrou sedačku z kabrioletu. Díky za odpověď.
- Davo
- 205 its my life
- Skutečné jméno: David
Re: sedadla z kabria
modrá je dobrá, ale jaká .... tahle?? já ji sice nemám, ale musíš to upřesnit...
jinak je jedno z jakého typu to je, pokud potřebuješ jenom sedadlo bez lyžin
jinak je jedno z jakého typu to je, pokud potřebuješ jenom sedadlo bez lyžin
- Přílohy
-
- P6062068.jpg (333.82 KiB) Zobrazeno 4410 x
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,8 D
Peugeot 306 HDi
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,8 D
Peugeot 306 HDi
Ano přesně taková, jen bez té díry.
Jinou čistě modrou bez vzoru jsem zatím neviděl.
Ale jinak díky.
Jinou čistě modrou bez vzoru jsem zatím neviděl.
Ale jinak díky.
No máš pravdu je modrá, ale ten vzor by mi tam trochu vadil. Ale díky za nabídku.
Asi bych se měl omluvit, že jsem svým dotazem narušil klid VAŠEHO fóra.
Není příliš zdvořilé, abyste si ze mě dělali prdel, když nemůžete pomoci.
Není příliš zdvořilé, abyste si ze mě dělali prdel, když nemůžete pomoci.
- Zdenek
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Zdenek
- Kontaktovat uživatele:
Co to tady plácáš, člověče? Kluci se Ti snaží pomoct a ukazují Ti, že modrých variant je několik, kdežto Ty jsi nespecifikoval, jaký vzor máš na mysli... Pokud sháníš sedačky, je ideální připojit fotku konkrétního kusu. Že sháníš sedačku do kabria je určení asi jako, že je to sedačka do auta Těch vzorů je prostě více, tak se hned nečerti nafoť, co přesně potřebuješ a třeba se Ti někdo ozve
205 1,9 GTI 94kW - další gti ve věčných lovištích
205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno
205 1,9 GTI 94kW - uloženka
205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor
DUCATI Monster 2001
205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno
205 1,9 GTI 94kW - uloženka
205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor
DUCATI Monster 2001
No, já myslím, že všichni víme jak vypadala modrá sedadla v kabriu. Fotky nejsou třeba.
- Davo
- 205 its my life
sorry za OT, ale taky musím reagovat
Jak jsi prosím Tě přišel na to, že si z Tebe tady někdo dělá prdel??
Jak my můžeme vědět, co máš v autě za sedačky...nemáš tady profil se svým autem, nedal jsi fotku a jak psal Zdeněk, tak jsme se snažili Ti jít s radou naproti....těch modrých provedení bylo několik...za mě - tušil jsem, že pravděpodobně budeš shánět tu, co jsem vložil...ale i ta má dvě provedení viz další obrázek...
Pokud chceš, aby si z Tebe někdo dělal prdel, tak si dej dotaz na některou z FB skupin a tam teprve uvidíš, co ti za odbornící poradí...troufám si totiž tvrdit, že z 99 procent lidí tady, nemá nikdo zapotřebí si z někoho dělat srandu a ani já, natož kolega Katza, nepatříme mezi to 1 procento.
Jak jsi prosím Tě přišel na to, že si z Tebe tady někdo dělá prdel??
Jak my můžeme vědět, co máš v autě za sedačky...nemáš tady profil se svým autem, nedal jsi fotku a jak psal Zdeněk, tak jsme se snažili Ti jít s radou naproti....těch modrých provedení bylo několik...za mě - tušil jsem, že pravděpodobně budeš shánět tu, co jsem vložil...ale i ta má dvě provedení viz další obrázek...
Pokud chceš, aby si z Tebe někdo dělal prdel, tak si dej dotaz na některou z FB skupin a tam teprve uvidíš, co ti za odbornící poradí...troufám si totiž tvrdit, že z 99 procent lidí tady, nemá nikdo zapotřebí si z někoho dělat srandu a ani já, natož kolega Katza, nepatříme mezi to 1 procento.
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,8 D
Peugeot 306 HDi
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,8 D
Peugeot 306 HDi
- Davo
- 205 its my life
A jinak - na polském fóru rozprodávají 205tku a ta má ty sedadla viz první můj odkaz....ovšem zájem tam už o ně někdo projevil, tak by jsi si musel pospíšit...
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,8 D
Peugeot 306 HDi
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,8 D
Peugeot 306 HDi
- Katza
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
....Davo i Zdeněk, hezky jsi to napsali....přesně tak, nemám důvod si z tebe dělat prdel, tady jsou kluci co ty auta fakt znaj a jenom chtějí zasvětit, upřesnit a hlavně poradit....a buď rád, že to tu neni zase tak klidný, jak si myslíš....kluci tu reagujou kolikrát hodně rychle.
Tak už ti nebudeme zanášet vlákno krávovinama a hodně štěstí při shánění....jinak posílám kontakt na vrakoviště v Hřiměždicích u Příbrami (chlápek toho míval fakt hodně, tak ho zkus). 603245266
Tak už ti nebudeme zanášet vlákno krávovinama a hodně štěstí při shánění....jinak posílám kontakt na vrakoviště v Hřiměždicích u Příbrami (chlápek toho míval fakt hodně, tak ho zkus). 603245266
Díky za tip na vrakoviště, ale to už jsem zkoušel. Jinak bych rád opáčil, že modrá sedadla v kabriu byla opravdu jen jeden druh. Nejste jediní kdo rozumí autům. Ten, kdo takovou sedačku má, to bezpochyby ví. Ten, kdo ji nemá, nemá ani důvod se dotazovat na její vzor.