Svojí 205 1.1 44Kw 1991 koupil v roce 2001 jsem spokojený. zatím ještě měnit nebudu i když už koukám po větším voze, ale nemám srdce jí dát pryč takže to vypadá že když koupím nějaké větší auto tak budou dvě jedna malá 205 a něco většího. P 205 je pracant a perfektně kompaktibilní a ve své době nadčasový vůz..
Vzhledem k tomu, že mám s tímto vozem najeto hodně sťastných kilometrů, náklady na opravy a údržbu jsou opravdu malé. Je to prostě DRŽÁK a NEZMAR. Na svém voze jsem neměl defakto žádnou vážnou závadu...
Je to prostě PEUGEOT s velkým P
Tak tady je můj mazel...
Moderátor: rada
- red.1
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1980
- Skutečné jméno: Vaclav
- Kontaktovat uživatele:
spoiler pod zadní nárazník...
Tak jsem si trošku o víkendu hrál.. A doufám, že to nevypadá zas tak špatně. Následovat by měla oprava nárazníku, který je opravdu ošklivý... Foceno je to mobilem takže kvalita nic moc..

- red.1
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nárazník
Tak jsem konečně během dvou dnů opravil a nastříkal svůj zadní nárazník. Nový už asi nebude, ale není to snad zas tak špatné.. Ještě jsem nesehnal samolepku červený proužek a nové zástěrky... To co měli nebylo dle mých představ. 
Opět foceno mobilem.....
Opět foceno mobilem.....
- red.1
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak tady je můj mazel...
Chtěl jsem jít nafotit pár foteček auta, ale venku hodně prší a nic by z toho nebylo tak přikládám alespoň něco ze srazu. Ten kdo tam byl tak moje auto zná a kdo ne tak se třeba rád koukne....