Moje první autíčko 1,1 look.
Moderátor: rada
- Nego
- Uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 776149458
- Kontaktovat uživatele:
Moje první autíčko 1,1 look.
Tak do řidičáku sice ještě zbývá pár dní ale už je doma moje první autíčko je to seriovka (zatim) 1,1 look 44kw rv. 1991. Tak tady je pár fotek a časem snad budou aj nějaké úpravy.
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje první autíčko 1,1 look.
Tak sem konečně povýšil autí novým volantíkem. (thx to hugoboss)
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to tady, konečně mám 14 dní řidičák a s autím už je nalítáno nějakých 1600 km.
Tak tady mám foto nového plata na repráky od huga a kamarád mě dal rádio, které je trochu líp táhne než to staré 2*15w :oops: takže teď už se vyhrává
Teď se chystám vytlumit dveře ať to tak nerezonuje a hodit nějaké čalonění na to plato :lol:
Tak tady mám foto nového plata na repráky od huga a kamarád mě dal rádio, které je trochu líp táhne než to staré 2*15w :oops: takže teď už se vyhrává
Teď se chystám vytlumit dveře ať to tak nerezonuje a hodit nějaké čalonění na to plato :lol:
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se rozhodl ze na nějaké GTI nebo prostě silnější auto vůbec nemyslet, mám čas když mám měsíc řidičák. Takže si říkám že se dám malinko do exteriéru. No a na začátek mě napadla černá kapota tak mě můj "osobní mechanik" pomáhal, teda spis udělal základ (šmirgl do ruky a přebroušení + kitování a stříknutí plničem, já sem jenom čumel nebo občas máchl šmirglem) a zitra ráno se jede na nástřik :) zatím jedna fotka z večerních hodin po práci
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak a kapota je hotovááá, už jenom snad nějak vymyslet co na ňu.
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak protože sem se dostal do soutěže tak sem popohnal aspoň renovaci předního nárazníku.
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak a dneska se na kapotu daly dva pruhy z černého matu =) foto je hned po stříknutí a podél pruhů je ještě lepidlo z izolačky (nemohl sem to ale vydržet nevyfotit), ještě se rozhodnu jestli se budou rozšiřovat =)
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak a tady mám jednu fotečku ze dne, snad dou líp vidět ty "proužky" a přestříklá maska včetně leona =)
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem měl první "šťouchanec" jel sem celkem blizko za toyotou (rav4) a na mokre silnici sem nedobrzdil kdyz přede mnou šlápl na brzdy. Měl tažné a já v noci zmrzlý nárazník a takhle to dopadlo, naštěstí žádná hrůza (jen ten nárazník a pravé světlo) aspoň když se to bude měnit tak se nasadí snad GTI spojler (i když mojému se nestalo nic)
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No a když sem byl ve foceni toho nárazníku tak mě napadlo sem hodit i takovou blbůstku jako středový tunel a taky přidělaný zapalovač
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je to sice nějaká chvilka co sem auto "opravil" ale nejak nebyl čas na to udělat obrázky a hodit to sem. No tak sem se konečně rozhoupal (jo a ještě sem nafotil GTI budíky které konečně přibily, díky vinovi za super návod a womecovi za trpělivost když me to vysvětloval )
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem do interieru konecne pridal stredove vydechy topeni a prorizl plast za nima a vytahl nejaky kus vaty a boala ono to funguje. No a kdyz sem to vyfotil tak sem to porovnal s puvodnim interierem a mam z toho dobry pocit =) je to sice nic moc jen takhle nahazec par veci a mezi dalsima 205karama se to ztrati ale tak stejne to sem hodim :D
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz sem jel v půlce letních prázdnin od mojí dom tak mě kousek za Brnem v jedné dědince v ostré zatáčce nějak oživl WRC duch autíčka a říkam si co je a ve zpětném zrcátku vidím jak se kutalí zadní díl výfuku tak sem ho polel vodou, sbalil a jel sem tak dom a doma sem se díval ze je to odpisovka tak sem to chtěl zpravit na nějaké aspoň 2 sezony a protože nebylo peněz tak sem tam práskl tady jeden vfuk =) Je to sice už nějaká doba co tam je ale fotky sem udělal až teď. (PS: je to plnoprůchozí, jak je vidět z fotky,takže zvuk to má v otáčkách jako by tam ten díl ani nebyl, sousedi ze mě mají radost když jedu o půl sedmé ráno do školy a před garážou mě to hučí 2300 otáček na sitič :D )
- Nego
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak pribeh tohohle mazla konci, dneska sem domluvil na zitrejsi rano eko likvidaci a ted sme ho s tatkou vyvezli pred barak protoze budu v praci kdyz ho budou brat. Aspon neuvidim ruku jak ho macka. Bylo to super prvni auto a muzu takovou karu at uz zacatecnikum nebo pokrocilim ridicum jen doporucit ale vseci vite ze 205 je supr Tak aspon bude v dilne misto pro zalozni motory na GTI