nespíná chladič
- Troniq
- Uživatel

- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 739408727
nespíná chladič
čau.dřív mi to nějak extra nevadilo.nebylo takový horko.ale teď když někde jen popojíždim a nebo zastavim tak nespíná chladič.v těhle pařákách je to dost blbý.občas je teplota už docela vysoká tak by to chtělo zpravit.myslíte že by to mohlo bejt to čidlo?..nebo jak to zkusit zjistit co s tim je?popř. kde to čidlo najdu 
1.9 GTI v Miami modrym coloru z okolí Berounských a převážně Hořovických kopců
- snowboy
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: nespíná chladič
A co myslis pod "nespina chladic"?
1. Ze ti nespusti sahara,
nebo
2. Nejde ohrata kapalina do chladice a auto blbe topi?
ad 1
-teplotni cidlo
, PUG ma 2, zeleny a modry, jedno spina ventilator sahary (tusim ze je zeleny-ma 2 nebo 3 kontakty, pro jeden nebo dva ventilatory), druhy dava info do ECU, nemam u sebe schema, pokusim se to najit.
-sahara
- rekl bych ze nejmin pravdepodobne
-pojistka k sahare
, ta je v pojistkove skrince v motorovem prostoru (vlevo ve smeru jizdy)
-Nekde prerusene napajeni
ad 2
-temostat
-"zarostle" trubky chladice - potom jde sahara ale neuchladi a navic auto spatne topi (kapalina blbe cirkuluje) bud vyzkouset nejaky sajrajt na odstraneni nanosu - to nekdy pomuze, nekdy ne. Mne to pomohlo a 306 zacala chladit a topit jako o zivot - nebo vymenit chladic
1. Ze ti nespusti sahara,
nebo
2. Nejde ohrata kapalina do chladice a auto blbe topi?
ad 1
-teplotni cidlo
-sahara
-pojistka k sahare
-Nekde prerusene napajeni
ad 2
-temostat
-"zarostle" trubky chladice - potom jde sahara ale neuchladi a navic auto spatne topi (kapalina blbe cirkuluje) bud vyzkouset nejaky sajrajt na odstraneni nanosu - to nekdy pomuze, nekdy ne. Mne to pomohlo a 306 zacala chladit a topit jako o zivot - nebo vymenit chladic
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie