Nevrací se brzdič
Nevrací se brzdič
Vyměnil jsem na předku na pravé straně brzdič.Ten starý se nevracel a přibrždoval.
Dal jsem tam nový odvzdušnil a on se taky nevrací PROČ icon_eh
WoMec: Změněn název příspěvku
Dal jsem tam nový odvzdušnil a on se taky nevrací PROČ icon_eh
WoMec: Změněn název příspěvku
1.8 D r.92
Re: Proč?
A cemu rikas vracet se? Ten brzdic se ti nebude nikdy vracet tak, abys mel mezi brzdovyma destickama a kotoucem mezeru.
- Bartik333
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel si rozhybat vsechny pistky???
Jsou tam tusim tri.
Jeden hlavni co ti pritlacuje desticky a dalsi dva, po kterych jezdi brzdic.
Jsou tam tusim tri.
Jeden hlavni co ti pritlacuje desticky a dalsi dva, po kterych jezdi brzdic.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ke kotouci je desticka tlacena pistkem brzdice kdyz vyvines pedalem tlak na hlavni brzdovy valec, vraci se vlivem "hazeni" brzdoveho kotouce.franus píše:A cemu rikas vracet se? Ten brzdic se ti nebude nikdy vracet tak, abys mel mezi brzdovyma destickama a kotoucem mezeru.
Pokud je jeden nebo vic pistku na brzdici pridrenych, nevraci se a muze pribrzdovat, stejne tak se muze stat ze brzdi min, protoze se "sprajcnul" . Na 205 jsou 3 jak pise Bartik333.
Takze rozebrat, ocistit, promaznout treba BREOXem, pripadne vymenit prachovky a brzdice se budou pekne hladce hybat :) a samozrejme je lepsi udelat obe strany soucasne
Pokud to nebude brzdicem, muze to byt ve vedeni
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1978
- Skutečné jméno: Mirek
Re: Nevrací se brzdič
Měl jsem stejnou závadu ,oba brzdiče rozdělal jak trubka a bylo to k ničemu. Celá věc byla v tom,že byla ucpaná hadička co vede k brzdiči. Tlakem se přes ní kapalina dostala ,zpátky už bohužel ne. Zkusil bych tedy nejdřív tuhle možnost.
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Achh jo, banda odborniku tady Nejnovejsi super-truper novinkou je pro me, ze jsou na trmenu tri pistky
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jeden je pracovni - ktery tlaci na desku, na zbyvajicich dvou se pohybuje brzdic.To nejsou pisty v pravem slova smyslu,ale i tak se to da nazvat (unasece)
Vicepistkove brzdove trmeny by byly ve standardni vybave 205 ponekud luxusni nadstandard
Vicepistkove brzdove trmeny by byly ve standardni vybave 205 ponekud luxusni nadstandard
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zadne pistky to nejsou, jsou tam 2 vodici cepy trmenu A trmen je samozrejme jednopistkovy, jinak Jarine, prosim popis, jak jsi zjistil, ze ti to pribrzduje a ze se ti "nevraci" trmen. Uz jsem se setkal s par lidmi, co mi taky tvrdili, co to dela a nedela, ale nakonec to treba ani nebyl problem trmenu.
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
myslim že máš vymlácené třmenové čepy a brzda ti pak pak brzdí samosvorným efektem ... doporučuju sundat třemy a kouknou na to ... jinak na to existujou "repair kity" a pokud to neni uplne v háji tak se to dá zpravit ;) ... rozhodne to je lepší než kupovat nové třmeny
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Tedy odborníci.
Pro upřesnění 205 má vředu brzdy s plovoucím trmenem a je jedno jaký je to model.A plovoucí třmen znamená že se pohybuje po dvou vodících třmenech,které jsou pod prachovkami,které když se poškodí,taks e tam dostane bordel a vlhkost,které způsobí že tyto čepy zareznou a tedy třemen přestane plout(pohybovat se po čepech)
Musíš tedy třmen sundat,čepy vyndat a pokud opravdu budou zrezlé,tak nejlépe sehnat jiné nebo nové a samozřejmě i s gumičkami.
Pro upřesnění 205 má vředu brzdy s plovoucím trmenem a je jedno jaký je to model.A plovoucí třmen znamená že se pohybuje po dvou vodících třmenech,které jsou pod prachovkami,které když se poškodí,taks e tam dostane bordel a vlhkost,které způsobí že tyto čepy zareznou a tedy třemen přestane plout(pohybovat se po čepech)
Musíš tedy třmen sundat,čepy vyndat a pokud opravdu budou zrezlé,tak nejlépe sehnat jiné nebo nové a samozřejmě i s gumičkami.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Gordy, tuším že na 205ku se dávali i ješte jeden typ brzd ... tušim že tou tzv. rychlé brzdy a jsou udelané bez plovoucího třmenu, kdy třem byl uchycen napevno a plovoucí část se přesunula na samostné destičky ... takže odpadá problem s těmi třmenovými čepy ;)
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
I to je možný,ještě jsem to nikdy na 205 neviděl,ale já toho taky prdlajz viděl.WoMec píše:Gordy, tuším že na 205ku se dávali i ješte jeden typ brzd ... tušim že tou tzv. rychlé brzdy a jsou udelané bez plovoucího třmenu, kdy třem byl uchycen napevno a plovoucí část se přesunula na samostné destičky ... takže odpadá problem s těmi třmenovými čepy ;)
Snažil jsem se jen technicky přiblížit to co tady nazývali pomocnejma pístkama nebo jak to bylo.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
Díky moc všem za rady pánové.Tohle byla ta příčinaMirda KV píše:Měl jsem stejnou závadu ,oba brzdiče rozdělal jak trubka a bylo to k ničemu. Celá věc byla v tom,že byla ucpaná hadička co vede k brzdiči. Tlakem se přes ní kapalina dostala ,zpátky už bohužel ne. Zkusil bych tedy nejdřív tuhle možnost.
1.8 D r.92