Jake letni pneu

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Marda106
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Marek
Kontaktovat uživatele:

Jake letni pneu

Příspěvek od Marda106 »

Cauky lidicky, ja vim ze me budete kamenovat ze jsem mel hledat ale jsem lenoch a vubec se za to nestydim :smich: . Chtel jsem se zeptat jake by jste doporucily letni pneu rozmer uz jsem tak nejak rozhodlej ze 195/50 R15 ale porad badam ktera znacka bude tak nejak rozumna...
diky za zkusenosti a rady..
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
Obrázek
Obrázek
pampalini
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Re: Jake letni pneu

Příspěvek od pampalini »

..davam barum bravuris a naprosta spokojnost a luxus, aj so znackou kleber mam pozitivne skusenosti - skoro vobec sa nedrali :lol:
allroad c7
Jirka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Jirka »

Narozdíl od kolegy mě Barumky a Matadorky nesmí do baráku.Ty problémy za to nestojí.Teť před pár dny jsem řešil co obout.Vážně jsem uvažoval o Yokohamách AVS.Nakonec jsem nazul dopředu Michelin Pilot Ex./koupeno u pneu-Pešíček 1504,-ks/.Dozadu lehce ojeté Continental.Vpředu 195/50/15,vzadu 205/50/15.
Peugeot 205 MI 16
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
Marcell
Prudič
Prudič
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcell »

Jirka píše:Narozdíl od kolegy mě Barumky a Matadorky nesmí do baráku.Ty problémy za to nestojí.Teť před pár dny jsem řešil co obout.Vážně jsem uvažoval o Yokohamách AVS.Nakonec jsem nazul dopředu Michelin Pilot Ex./koupeno u pneu-Pešíček 1504,-ks/.Dozadu lehce ojeté Continental.Vpředu 195/50/15,vzadu 205/50/15.
Nejsou to vzadu hrozne velky balony?? myslim siroky? Se u tebe musim stavit nekdy s 16V :)
Uživatel

Příspěvek od Jirka »

Mám to na orig.Speedlinech,vypadá to dost dobře,každému doporučuju.A možná trochu bláhově doufám že ten zadek přestane tak zákeřně ustřelovat.No uvidím. :myslim:Kdyby to bylo tak snadný jako na Peugklubu,dám foto,ale jaksi... Jasně marceli stav se,aspoň ti budu moct rozmluvit ten prodej.
Peugeot 205 MI 16
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

me osobne dost presvedcily yokohami a michelinky, kdyz koupis gumu nad 1500, tak uz jsou skoro vsechny stejne dobre (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Marcell
Prudič
Prudič
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcell »

Jirka píše:Mám to na orig.Speedlinech,vypadá to dost dobře,každému doporučuju.A možná trochu bláhově doufám že ten zadek přestane tak zákeřně ustřelovat.No uvidím. :myslim:Kdyby to bylo tak snadný jako na Peugklubu,dám foto,ale jaksi... Jasně marceli stav se,aspoň ti budu moct rozmluvit ten prodej.
no, asi ste me vsichni ukecali (vcetne rodiny :D ) a auto si jeste chvili necham :)
205club je můj domov
205club je můj domov
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Marek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marda106 »

tak to jsem rad ze sis to rozmyslel bylo by ho skoda prodat.......
no abych se vratil k tematu jake mate nazory na pneu od Toya? konkretne T1-R.. kamos je ma a rikal ze pohoda
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
Obrázek
Obrázek
pampalini
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od pampalini »

Jirka píše:Narozdíl od kolegy mě Barumky a Matadorky nesmí do baráku.Ty problémy za to nestojí.Teť před pár dny jsem řešil co obout.Vážně jsem uvažoval o Yokohamách AVS.Nakonec jsem nazul dopředu Michelin Pilot Ex./koupeno u pneu-Pešíček 1504,-ks/.Dozadu lehce ojeté Continental.Vpředu 195/50/15,vzadu 205/50/15.

mas asi ukrutne skusenosti ze?!?! :lol: :lol:

kolego bez urazky - davaj si na auto co chces - pouzite, lacne a rozzvachlane gumy dovezene zo zahranicia za par korun, ale nespin tu poctivych vyrobcov!! :cool:
allroad c7
Houbar 205 Gutmann
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od Houbar 205 Gutmann »

ahoj mno kamos ma goodyear a je spokojenej . ale myslim ze pirelly jsoou taky v poho mam je na 1.4 a drzej bez problemu , na 1.9 mam dunlopy ale ty pujdou uz do sveta bo doslouzili . ale jinak na suchu drzeli krasne ale na mokru jak tam nebyl uz moc dezen tak vubec nic , proste jak jsem rikal tak doslouzili . potom na tranzitu mame na zimu nokiany ( kdo zna tranzita tak vi ze zapadnout na suchy trave neni problem kord v zime ) a jsou uplne supr , vrele doporucuji . jinak oktavka ma klebry a taky nejsou spatny , pro normalni jezdeni dobry a ani nejsou drahy . jinak jestli ses zavodnik tak tam dej sliky a budes to mit jak digihru :m:
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
Mirda KV
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1978
Skutečné jméno: Mirek

Příspěvek od Mirda KV »

Tak velkej Pug mi jezdí v létě na Pirelly ,přes zimu na Michelin alpin a prcek běhá v letních botách od goodride a na zimu michelin . Všechny gumy sem obědnával z http://www.nejlevnejsipneu.cz a max. spokojenost. Gumy v pořádku,ceny suprový a doprava zdarma.
Teď si vozim zadek v Octavii 1,9 TDi a jezdím za Obrázek
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

pampalini píše:

kolego bez urazky - davaj si na auto co chces - pouzite, lacne a rozzvachlane gumy dovezene zo zahranicia za par korun, ale nespin tu poctivych vyrobcov!! :cool:
kazdy ma jiny nazor, ja mam treba s matadorkama taky spatnou zkusenost a uz bych si je nekoupil
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
pampalini
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od pampalini »

Hanz píše:
pampalini píše:

kazdy ma jiny nazor, ja mam treba s matadorkama taky spatnou zkusenost a uz bych si je nekoupil
aku skusenost? zaujima ma to...
allroad c7
red.1
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1980
Skutečné jméno: Vaclav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od red.1 »

Mirda KV píše:Tak velkej Pug mi jezdí v létě na Pirelly ,přes zimu na Michelin alpin a prcek běhá v letních botách od goodride a na zimu michelin . Všechny gumy sem objednával z http://www.nejlevnejsipneu.cz a max. spokojenost. Gumy v pořádku,ceny suprový a doprava zdarma.

to je sice hezké, ale kámoš v pneuservisu mi udělal pokaždé lepší cenu než na nejlevnejsipneu.cz a když si k tomu spočítám zdarma přezutí a vyvážení tak se mi to objednávat po netu zatím ještě pořád nevyplatí..
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

kolego bez urazky - davaj si na auto co chces - pouzite, lacne a rozzvachlane gumy dovezene zo zahranicia za par korun, ale nespin tu poctivych vyrobcov!! :cool:[/quote]
kazdy ma jiny nazor, ja mam treba s matadorkama taky spatnou zkusenost a uz bych si je nekoupil[/quote]

aku skusenost? zaujima ma to...[/quote]
na mokru nedrzely, spatne odvadely vodu, pripadal jsem si spis jak na lede nez na asfaltu a sjeli se za 15000km
Odpovědět