Můj aktuální mazlík.
Původně jsem si ho vyhlídnul pro známého,že ho koupím,spravím a prodám mu ho s nějakým ziskem.
Ale jelikož jsem si svýho předešlího mazlíka Dráčka zničil,tak jsem si ho nechal pro sebe a začíná se s ním zase od začátku.
Technické info:
Peugeot 205 1.9 GTi
Výkon 88kW jak papírově,tak i skutečně.
Barva červená
rok výroby 1990
Plnokrevné GTi,tedy kožený volant,polokožené sedačky černo-červené,přední a zadní kotoučové brzdy,velký šíbr,výklopná zadní okenka,centrální zamikání,stahování okének,hydraulicky ovládaná světla,hodina na palubovce,mincovník v kapličce a další standartní výbava.
205 GTi Gekon
Moderátor: rada
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Jirka
205 GTi Gekon
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Gordy
Re: 205 GTi Gekon
Plánované úpravy:
-Litá kola Peugeot speedline 15",úprava černo stříbrné + pneu Pirelly P500 Drago 195/50 15" Tředové pokličky s červeným nápisem Mi 16 v černém poli.A dobudoucna udělat to tak aby se nápis neotáčel s kolem,ale stál vodorovně s vozovkou.
-Přední a zadní kotouče ATE,přední Power disky,přední destičky Ferrodo Racing DS 2000
-Obroušení třmenů a nástřik na červeno,nové těsnící gumičky, pancéřované brzdové hadičky,nové brzdové trubičky dozadu.Přední již vyměněny, repase hlevního brzdového válce.
-Výměna sedaček za látkové z 1.6 GTi(nemám rád kůži)
-Červené bezpečnostní pásy z Roland Garros
-Stínítka a zpětná zrcátka z Griffe(obě stínítka se zrcátkem a světýlkem,zpetná zrcátka vyhřívaná)
-Tonovaná boční skla a zadní sklo.
-Přední a zadní spoiler výroba Jepík,návrh můj.Prahové nástavce Peugeot Sport,Zadní přítlačné křídlo navazující na střechu.
-Zadní lampy červeno kouřové z Eccause England,zadní odrazka mezi světla Peugeot 205 GTi,3tí brzdové světlo.
-Přední maska Eccase England,kapota automatic,nové přední blatníky.
-Kompletní vyvaření a nový lak.
-Motor Mi 16
-Servořízení
-Demontovatelný bezpečnostní rám a výztuha mezi přední tlumiče.
-Hasící přístroj před spolujezdcovou sedačkou,bezpečnostní kladívko na palubovce.
-Červené podsvícení podvozku
-Nějaká slušná hudba,ale žádnej extrém.
Víc mě teď z hlavy nenapadá
-Litá kola Peugeot speedline 15",úprava černo stříbrné + pneu Pirelly P500 Drago 195/50 15" Tředové pokličky s červeným nápisem Mi 16 v černém poli.A dobudoucna udělat to tak aby se nápis neotáčel s kolem,ale stál vodorovně s vozovkou.
-Přední a zadní kotouče ATE,přední Power disky,přední destičky Ferrodo Racing DS 2000
-Obroušení třmenů a nástřik na červeno,nové těsnící gumičky, pancéřované brzdové hadičky,nové brzdové trubičky dozadu.Přední již vyměněny, repase hlevního brzdového válce.
-Výměna sedaček za látkové z 1.6 GTi(nemám rád kůži)
-Červené bezpečnostní pásy z Roland Garros
-Stínítka a zpětná zrcátka z Griffe(obě stínítka se zrcátkem a světýlkem,zpetná zrcátka vyhřívaná)
-Tonovaná boční skla a zadní sklo.
-Přední a zadní spoiler výroba Jepík,návrh můj.Prahové nástavce Peugeot Sport,Zadní přítlačné křídlo navazující na střechu.
-Zadní lampy červeno kouřové z Eccause England,zadní odrazka mezi světla Peugeot 205 GTi,3tí brzdové světlo.
-Přední maska Eccase England,kapota automatic,nové přední blatníky.
-Kompletní vyvaření a nový lak.
-Motor Mi 16
-Servořízení
-Demontovatelný bezpečnostní rám a výztuha mezi přední tlumiče.
-Hasící přístroj před spolujezdcovou sedačkou,bezpečnostní kladívko na palubovce.
-Červené podsvícení podvozku
-Nějaká slušná hudba,ale žádnej extrém.
Víc mě teď z hlavy nenapadá
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Gordy
A co už je uděláno:
Dneska jsem nasadil kolečka: Začalo se dělat na třmenech a kotoučích,ale není ještě dokončeno.
Tak ale předběžně:
Dneska jsem nasadil kolečka: Začalo se dělat na třmenech a kotoučích,ale není ještě dokončeno.
Tak ale předběžně:
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Gordy
Dámy a pánové zvažuji prodej i se spoustou dílů.
Namám na něj čas ani peníze a asi ještě dlouho mít nebudu.
Napište mi do zprávy pokud by jste o něj měl někdo zájem.
Dva roky už stojí, dal bych k němu dva motory Mi16 a spoustu dílů na to aby z něj byl jo pěknej auťák.
Namám na něj čas ani peníze a asi ještě dlouho mít nebudu.
Napište mi do zprávy pokud by jste o něj měl někdo zájem.
Dva roky už stojí, dal bych k němu dva motory Mi16 a spoustu dílů na to aby z něj byl jo pěknej auťák.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner