Je to Peugeot 205 1.9 Rallye
Když jsem ho koupil, tak jsem se divil, že jsem dojel domů aniž bych se zabil :lol:
Papírově to má sice jen 75kW, ale předchozí majitel tvrdí, že je ostrá vačka a snížená hlava. Nevím co je na tom pravdy, ale jede to moc hezky. To byl taky důvod proč jsem to koupil. Teda krom toho, že mě stál jen 6000Kč :lol:
Když jsem ho koupil, tak levé zadní kolo bylo napasovaný v podběhu (tlumič, či co to tam je seděl na dorazu) a pravý zadní kolo při zatáčení a propérování drhlo o podběh. Než jsem dojel domů, tak mi vystyd úsměv, páč z motoru začal lítat olej jako blázen. Zpravilo to nový gufero na vačce i s prací za cca 1700Kč. Další na řadě byla výměna zadní nápravy za jeden prý před třičtvrtě rokem repasovaný kousek. 3000Kč
Hned na to jsem velkým obloukem vyhodil pedály ala benzina tuning a namontoval z feldy moje pěkný hliníkový:)
Další byly přední destičky cca 500Kč a kotouče Ferodo 2000Kč. Nevím proč, ale na Rallye jsou kotouče z 1.6Gti, což mě přivedlo do celkem velký časový tísně před Tuningsrazem v Milovicích, kde jsem pežůtka chtěl vyzkoušet.
Povedlo se a já v Milovicích pojezdil fakt kdeco, z čehož jsem měl opravdu radost.
Vyměnil jsem ještě čidlo teploty na termostatu, kvůli kterýmu podle předchozího majitele pažout za studena nedrží volnoběh, bohužel bez kýženého výsledku - 500Kč

Včera jsem vyměnil origo sedačky (zhuntovaný neuvěřitelným způsobem) za moje zachovalý sedáky z renaultu 19 16V, který jsem měl ve felícii a potáh zadní plato + zadní sedačky (který budou potřebovat zrenovovat) ubrusama od Gambrinusu :lol: . Dál mám připravenej sportovní volant O.B.A, kterej jsem vydražil na Aukru za 420 Kč i s nábou(ta je bohužel na feldu).
Do budoucna plánuju přehodit levej zadní blatník, kterej je pochroumanej a kterej nechal předchozí majitel proreznout skrz. Novej zadní nárazník, kterej je rozlámanej, repase poloos, sehnat rozšiřující bodykit a hodit to do komplet bílýho laku ve stylu rallye.
Dovnitř rám, skořepinu, 4bodový pásy a všechno ostatní pryč a hlavně motor z MI 16

Tady nějaký foto:
fota z izerátu A jedna z milovic: Víc zatím bohužel nafoceno nemám:(