Toto bude náš asi nejodvážnější projekt,sehnal jsem další GTičko o které se bohužel nikdo nestaral a taky tak dopadlo.Možná ho někdo znáte již z dřívějška kdy bylo ještě v perfektní stavu a dnes je to popelnice.Je nechutně a nevkusně vy(t)uzené a hodně zanedbané,chudáček maličký.Takže bych se chtěl pokusit udělat z tohohle humusu funkční a pěkné auto,jak se bude dařit se vždy dozvíte zde.Na úvod jen fotky z telefonu jelikož nebyl foťák.Jinak nárazníky to má v kufru
Peugeot 205 1.9 GTi "Popel.nice"
Moderátor: rada
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Re: Peugeot 205 1.9 GTi "Popel.nice"
Takže aktualizace,auto už stojí na lepších kolech,proběhla větší prohlídka co je třeba vyměnit,předělat a udělat.Taky jsem to konečně nastartoval.Sundal jsem z toho všechny věci které by se mohli hodit na mojeho Crafta nebo na závoďáka.Přichytil jsem narychlo všechny potřebné věci jako světla a nárazníky a vyrazily jsme na testovací jízdu.Kde se odhalilo jak na tom auto je.Přechod z Mi-16 na 8V motor byl docela zdrcující ale težko říct jak na tom motor je,filtr byl přímo nad svody výfuku takže pro lepší nasávání se hodil ven na kapotu a nasadil jsem upravenou jednotku a test číslo dvě,auto trochu zrychlilo ale težko porovnávat bez nějákých naměřených hodnot.Auto potřebuje velkou údržbu potom bude možné zhodnotit podvozkovou část zatím jsem si autem moc jistý nebyl,alespoň brzdy překvapily.Takže auto dám trochu do kupy a porovnáme na další testovačce,další info budu postupně přidávat.V další fázi bude třeba zapracovat na vzhledu auta a trochu to povařit.
Tak kterou pak tam dáme? Toš trochu tého čerstvého vzduchu motoru(mj.díra v kapotě už tam byla od toho tuzing nasávače,nejsem blázen abych řezal do kapoty )
Tak kterou pak tam dáme? Toš trochu tého čerstvého vzduchu motoru(mj.díra v kapotě už tam byla od toho tuzing nasávače,nejsem blázen abych řezal do kapoty )