NOvej mazel P 205,1.8TD

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Zamčeno
Kenny
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1979
Skutečné jméno: Petr
tel.:: 773557950
Kontaktovat uživatele:

NOvej mazel P 205,1.8TD

Příspěvek od Kenny »

Tak moje nový asi všichni budete znát,prodával ho jeden člen,jedná se o Peugeot 205,1.8TD rok 91(bez papírů)

Zalíbil se mě a tak sem si řekl že se na něho zajedu podívat,vzal jsem to tedy výletem od huga s nápravou se podívat na tuhle,prvně sem pro ni jel stím že co se mě bude líbit to si nechám,přehodím motor do mé a zbytek se prodá,po cestě dom 230 kiláků sem zjistil že to auto není na tom tak špatně a že by se dalo zachránit,tak všechno špatně nic se nebude předělávat budou doma dvě žabičky :lol: a tahle bude moje,po dojetí dom ale přítelkyně mě málem kuchla že ji chce ona a já at si nechám tu starou :lol: byly hádky,nakonec sem vyhrál :fran: takže začlo shánění papírů,sehnal jsem dokonce i na TD ze slovenska ale paní chtěla za papíry 10 000sk což mě docela zaskočilo,tak sem to zavrhl a sháněj jsem papíry na D,nakonec po domluvě s jedním členem na (Django) sem od něj koupil papíry,tím začalo již před tím kuchání auta a příprava na celolak,takže všechno ven....

Takhle auto vypadalo po příjezdu dom
P1040284.JPG
a pak už následovalo kuchy kuch :fran:
foto 014.JPG
a další......
foto 015.JPG
a dalšííí....
foto 016.JPG
no a pak tmelení,broušení,stříknutí základem a nakonec nový lak,na to že jsem stříkal poprvní myslím že se mě to docela povedlo,jsou tam chybičky ale ještě to budu přeleštovat leštičkou s tempem a pak uvidíme...

patlá a patlá :lol:
P1040474.JPG
a základ hotov.... i moje lakovna co jsem si tak narychlo spíchl :fran:
P1040493.JPG
a kapota
P1040498.JPG
pak probíhalo broušení pod vodou 1000 šmirglem do jemna a lak,jak to dopadlo můžete posoudit samy,já jsem spokojen že se to jakeš takeš povedlo

zadní dveře
P1040512.JPG
a zezadu
P1040521.JPG
jedna z boku
P1040518.JPG
kapota(ještě se musí udělat jednou nalítal mě na to bordel z pistole :roul: )
P1040522.JPG
a už pomalu dáváme dohromady
P1040544.JPG

ještě je na tom moooc práce ale až to bude hotový tak pak jde nařadu motor(přetěsnit,rozvody,olej,filtry atd... co bude potřeba) aby z toho bylo spolehlivý autíčko :car:

Jak budou další novinky dám to sem na pokračování............
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Re: NOvej mazel P 205,1.8TD

Příspěvek od Milhaus »

:::... Příběh končí prodejem na náhradní díly ...:::
Hanz:nechapu?