Tak moje nový asi všichni budete znát,prodával ho jeden člen,jedná se o Peugeot 205,1.8TD rok 91(bez papírů)
Zalíbil se mě a tak sem si řekl že se na něho zajedu podívat,vzal jsem to tedy výletem od huga s nápravou se podívat na tuhle,prvně sem pro ni jel stím že co se mě bude líbit to si nechám,přehodím motor do mé a zbytek se prodá,po cestě dom 230 kiláků sem zjistil že to auto není na tom tak špatně a že by se dalo zachránit,tak všechno špatně nic se nebude předělávat budou doma dvě žabičky :lol: a tahle bude moje,po dojetí dom ale přítelkyně mě málem kuchla že ji chce ona a já at si nechám tu starou :lol: byly hádky,nakonec sem vyhrál takže začlo shánění papírů,sehnal jsem dokonce i na TD ze slovenska ale paní chtěla za papíry 10 000sk což mě docela zaskočilo,tak sem to zavrhl a sháněj jsem papíry na D,nakonec po domluvě s jedním členem na (Django) sem od něj koupil papíry,tím začalo již před tím kuchání auta a příprava na celolak,takže všechno ven....
Takhle auto vypadalo po příjezdu dom
a pak už následovalo kuchy kuch
a další......
a dalšííí....
no a pak tmelení,broušení,stříknutí základem a nakonec nový lak,na to že jsem stříkal poprvní myslím že se mě to docela povedlo,jsou tam chybičky ale ještě to budu přeleštovat leštičkou s tempem a pak uvidíme...
patlá a patlá :lol:
a základ hotov.... i moje lakovna co jsem si tak narychlo spíchl
a kapota
pak probíhalo broušení pod vodou 1000 šmirglem do jemna a lak,jak to dopadlo můžete posoudit samy,já jsem spokojen že se to jakeš takeš povedlo
zadní dveře
a zezadu
jedna z boku
kapota(ještě se musí udělat jednou nalítal mě na to bordel z pistole )
a už pomalu dáváme dohromady
ještě je na tom moooc práce ale až to bude hotový tak pak jde nařadu motor(přetěsnit,rozvody,olej,filtry atd... co bude potřeba) aby z toho bylo spolehlivý autíčko
Jak budou další novinky dám to sem na pokračování............
NOvej mazel P 205,1.8TD
Moderátor: rada
- Kenny
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 773557950
- Kontaktovat uživatele:
NOvej mazel P 205,1.8TD
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy