Výměna silentbloků na ramenech
- skardik
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Výměna silentbloků na ramenech
Zdravím. Chci se zeptat co všechno k tomu potřebuju a jestli to zmáknu sám. Díky
Pažout 205 1.9 Rallye - MI16 :)
VW Passat Variant B5,5 2,5 V6 TDI 4motion - Prodáno
Suzuki TL 1000S, Powercommander + K&N + RP tuning exhaust - Červená raketa na dvou kolech :)
IVECO Eurocargo E100
Octavia II 2.0FSi 4x4 LaK
Ford Transit Sněhurva
Suzuki TL 1000S, Powercommander + K&N + RP tuning exhaust - Červená raketa na dvou kolech :)
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna silentbloků na ramenech
ja to zmakl pomoci ministeracku, trubky, sroubku, kladivka a svarecky
vykuchal jsem ten vnitrek(gumu), narval trubku, privaril k zbytku silenbloku(v trubce byla nastesti z boku dira), strcil do diry sroubek a klepal po nem(krasne to slo ven). zpatky pomoci sveraku(chvili to trva nez to tam nacpes pekne rovne), az to tam budes mit skoro cele, tak zbytek musis podle kladivka nebo ve sveraku dat nejakou podlozku.
vykuchal jsem ten vnitrek(gumu), narval trubku, privaril k zbytku silenbloku(v trubce byla nastesti z boku dira), strcil do diry sroubek a klepal po nem(krasne to slo ven). zpatky pomoci sveraku(chvili to trva nez to tam nacpes pekne rovne), az to tam budes mit skoro cele, tak zbytek musis podle kladivka nebo ve sveraku dat nejakou podlozku.
VTS powa
Mně k tomu stačil svěrák, trubka. Stary jsem vytlačil za pomocí trubky a svěráku a novy zase naopak. Je to ale docela drbačka a chce to velkej svěrák.
Asi to děláš kvůli tomu, jak ti to plave, že? Psal si to v jiném threadu. Zkus se ještě podívat na kulák na ramenu. Mně to po čase začalo zase dělat, tak jsem myslel, že zase budu měnit silentbloky. Tentokrát to byl ale úplně povolenej šroub na kuláku, po dotažení ok.
Asi to děláš kvůli tomu, jak ti to plave, že? Psal si to v jiném threadu. Zkus se ještě podívat na kulák na ramenu. Mně to po čase začalo zase dělat, tak jsem myslel, že zase budu měnit silentbloky. Tentokrát to byl ale úplně povolenej šroub na kuláku, po dotažení ok.
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
- skardik
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Jirka
- Kontaktovat uživatele:
No i kvůli tomu. Ale chci dávat MI 16, takže rozhodím komplet předek a dám to do cajku, abych se v tom už pak nemusel hrabat..
Pažout 205 1.9 Rallye - MI16 :)
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva
IVECO Eurocargo E100
Ford Transit Sněhurva