Psal se 23 květen 2008 kdy jsem zvládl maturitní zkoušku a ja se začal pokukovat po nějákým tom autě na ježdění o prázdninách a déle do práce.
Pořád jsem koukal na pubhertální CRXa a pak jednou jsem jel s kamošem pro nějáky věci do obchodu.
Když jsem přišel k němu tak venku stála bílá dost rezavá a špinavá 205tka.
(Přiznám se na základce měl taky bílou 205tku jeden učitel a měl u ní dost špatnou zadní nápravu tak to auto vypadalo jako nejvetší verg a nikdy bych neuvažoval že bych něco takovýho chtěl).
Kamarád měl v tom taky ty dost sexy tigří potahy a neměl na tom poklice a krasy na tom autě nebylo žádný

Když jsme do toho usedli tak uvnitř to bylo katastrofa hlavně kvůli tomu že předchozí majitel v tom vozil vlčáka ,
Když nastartoval tak se nezapřel pravej diesel a pěkně si predl, tak a následovala jízda měl špatný čepy tak to hlavně v zatáčkách bylo hrozdný.
Když jsme dojeli do obchodu a vše vyřídili tak se mě zeptal jestli si to chci zkusit řídit tak jsem přikývl že jo.
První okamžiky to bylo něco nevídanýho doted jsem jezdil jenom s benzinákama a ten naftáček jak si spokojeně předl a jak to auto šlo parádně do ruky prostě hned jsem ho chtěl
A ze srandy jsem mu řekl že ho chci a on řekl že mi ho za týden může prodat tak ted jen domluvit cenu na netu stály tak kolem 10-12 tis. Tak jsem mu řekl že ho za 7tis. Beru a on tak jo.
Celej týden jsem nemyslel na nic jiného než bude můj a tak se i stalo a já měl obrovskou radost a takhle vypadal.