Každý má možnost jen jednoho hlasu:
Konec hlasování - 31. ledna (z důvodu rezervace, výroby samolepek a plánování samotného srazu)
Termín srazu - odhadem květen - začátek června
Z minulého kola postoupily tyto varianty:
Tuning Vysoké Mýto
camp Pávov
camp Mušov
kaluž Vranov
Rekr. obl. Milovy
Český Brod
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
No tak to jsem zvedav minulej rok jsem touto dobou maturoval uvidíme jak se to bude lidem hodit "osobně si myslím že ten červen bude lepší" jinak ten mušov je kde u Novejch mlýnů
?
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
MSCH205 píše:No tak to jsem zvedav minulej rok jsem touto dobou maturoval uvidíme jak se to bude lidem hodit "osobně si myslím že ten červen bude lepší" jinak ten mušov je kde u Novejch mlýnů
?
předpokládám, že jo. jak tam trčí ten kostelík z vody .-)
WoMec píše:jsem pro vysoké myto .. ohledně dostupnosti je to dobrý kompromis pro celou republiku. A mě osobně se tam minule líbilo :)
vidím to asik stejně, na jarní rozkoukání je to ideál
hlavně odpadá hodne veci ohledne organizace :) ... proste si zamluvim plac nekde mimo centrum dění a bude to vpohodě :)
kdyz to nebude nekoho bavit tak se zajde třeba kouknout na sprinty anebo zas pojedem na obed do te restauračky jak posledně .. tam vařili dobře :)
Hasis píše:kdyby ste tady hodily i fotky jak to na tom miste vypada, tak by se lepe rozhodovalo
tady jsou nějáký fotky tech milov jak jsem chtěl já Myslím že by to bylo hodně pěkný místo na sraz je to uprostřed vysočiny , pivo 15-18Kč :) a můžeš spát kde cheš at v kempu tak i na volnej louce no docela v pohode no http://www.snezne.cz/milovy/
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
no mě je to celkem jedno, aut mám dost ale hlasoval sem pro Mýto. Má to spoustu výhod, a když nebude takový náladový počasí jako loni tak to bude pohodový sraz
Jenom by mě zajímalo jestli bude vadit, že přijedu v jiném autí než 205. :lol:
Přijel bych v 309 GTI
Je to přece jenom taková sestřička 205, hm... Co vy na to?
Naposledy upravil(a) Dejvid dne 05 led 2009 18:33, celkem upraveno 1 x.