U mě vyhrává Vesničko má Středisková
A pak Slunce Seno

Mitja píše:z českých rozhodně Dědictví aneb kur** hoši guten Tag

To se musim ozvat, že pelíšky mě vubec nebavily a nudil jsem se : (.Lord Hoj@n píše:no vidíte a na PELÍŠKY bych zapoměl

sklepáci sice nejsou klasika, ale doporučil bych všem, kteří mají rádi čtvrtníčkův humor. tento film jsem viděl asi šestkrát a pokaždé jsem tam objevil nějaký nový gag. "jsem jedním z nejlepších tanečníků disco..." .-))franus píše:Kouř

Tj. jedno z nejlepšíchPhate píše:Jednoznačně Černí baroni.... "A pozdravujte soudružku hraběnku..."

tak takovéto filmy mě moc neberou. Já mám nejraději filmy, ve kterých se objevují nezapomenutelné hlášky. Jako ne že by v takových filmech jich bylo málo, ale nějak se mi nelíbí ta atmosféra....Phate píše:Jednoznačně Černí baroni.... "A pozdravujte soudružku hraběnku..."

Každej má jinej vkus... Ale těm hláškám musím odporovat, tady jich je víc než dost... Samozřejmě k Černým baronům patří i Tankový prapor :-)Lord Hoj@n píše:tak takovéto filmy mě moc neberou. Já mám nejraději filmy, ve kterých se objevují nezapomenutelné hlášky. Jako ne že by v takových filmech jich bylo málo, ale nějak se mi nelíbí ta atmosféra....Phate píše:Jednoznačně Černí baroni.... "A pozdravujte soudružku hraběnku..."