Kola
Kola
prosím aby jste do tohodle tématu dávali inzeráty o prodeji kol rád bych, aby se to tu trochu zpřehlednilo
Re: Kola
1.1 LOOK r.v. 1990 - podědila sestra
306 1.6 modrá metalíza,svižný to vozítko
306 1.6 modrá metalíza,svižný to vozítko
- Phate
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
Na ty zapomeňte... Ty už mám domluvený já. Už s tim člověkem komunikuju a 100% je beru. Tak doufám, že se tu nenajde někdo, kdo mi je vyfoukne...g.o.jirka píše:http://www.aukro.cz/item581700073_alu_disky_13.html

- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
tak mu řekni at je stáhne z aukra .. protoze jestli na ne nekdo přihodí tak by pakmohl vycouvat ;) ... na to si dej bacha .. taky jsem byl s jednim typkem domluvenej na "100%" a pak nekdo přihodil na aukci a typek me poslal ro řitiPhate píše:Na ty zapomeňte... Ty už mám domluvený já. Už s tim člověkem komunikuju a 100% je beru. Tak doufám, že se tu nenajde někdo, kdo mi je vyfoukne...g.o.jirka píše:http://www.aukro.cz/item581700073_alu_disky_13.html
no chlape máš štěstí, že jsem nezačal přihazovat, uvažoval jsem, že bych je pořídil ségře na její čarodejniciPhate píše:Spíš bych smazal ten odkaz tady...Čekám až mi pošle další fotky a pak mu teda zkusim říct, jestli by to nestáhl...
- Phate
Nikomu nemůžu nic zakazovat, když někdo odsud bude chtít přihodit, tak přihodí, s tím já nic neudělám. Nicméně s ním komunikuju a chci je...
tyhle kola na garrose sem potkal ještě na vrakovišti v Dolních Břežanech ale byly celkem otrýskané a cenu nevím...možná až se tam dostanu tak vyzjistím víc
no možná by si pak ten jeden disko prodat lordo hojenovi když mu chybí :lol:Phate píše:Nikomu nemůžu nic zakazovat, když někdo odsud bude chtít přihodit, tak přihodí, s tím já nic neudělám. Nicméně s ním komunikuju a chci je...
- Phate
A co bych z toho mel? Bych na tom byl pak jak on...Hroche píše:no možná by si pak ten jeden disko prodat lordo hojenovi když mu chybí :lol:Phate píše:Nikomu nemůžu nic zakazovat, když někdo odsud bude chtít přihodit, tak přihodí, s tím já nic neudělám. Nicméně s ním komunikuju a chci je...
To je fuk, ze jsou opryskane...vemu par jemnejch smirglu a obrousim to... A pak dam komaxit...