Nejlépe vyzkoušený internetový shopy. tak házejte typy a zkušenosti

mam doma starou golu TONA s ořechama 10 - 25, k tomu nejaky prodlužováky ... a uplně to stačí ...MSCH205 píše:V brzké době bych si chtěl koupit nějáké nové nářadí do dílny jedná se hlavně o Gola sadu a tak bych chtěl vědět nejáký tipy od vás.Mělo by to být tak něco na středu to je žádná čína ale zase ne profi do servisu třeba taková Tona a nemusí být k tomu 200 ořechů stačí jen nejpoužívanejší.
Nejlépe vyzkoušený internetový shopy. tak házejte typy a zkušenosti
To doufám ale na to domácí použití s 20letou zárukou si myslím že s tím budu spokojenBartik333 píše:Proteco, je dobra znacka. V praci mame polovicku naradi od nich a drzi jak svin. Jako uz se taky povedlo nejaky klic zlomit, ale to se bral velkou pakou.
už nejez tolik te polivky ... jednou si ukroutíš i kliček v zapalováníGordy píše:Tak to je kur** drahá hračka.
Já mám tedy asi už hodně dobrou výbavu,tedy alepoň co se rozmanitosti týče,ale golu jsem pořídil za 1100,-
A myslim že kdyby mi tohle přišlo pod ruku,tak stejně nějakej ten bit překroutim.
On ani 40torx nevydržel.A to jsem moc nezabral.
Ono se asi ani není čemu divu,když zlomim i úplně novou násadu od krumpáče.![]()
Ještě že se to dá za pár korun dokoupit nový.
narex už nějakej čas není česká značka pokud se za tu dobu něco nezměnilo ale výrobky jsou parádní ja osobně mám boshku vrtačku a ta je parádní udělala tu práci co jsem potřeboval a maximální spokojenost ale mám taky akušu narexsku má i příklep ten stejně nepoužívám nikdy mě nesklamalaLinkisek píše:Koukám po nějaké pěkné vrtačce do garáže a pravděpodobně bude sloužit na vše kromě vrtání... Co vy na tuhle !? http://www.narex.cz/web/Catalogue/ArtDe ... ArtID=2023 ... Narex je česká značka !?