nevyváží mi je, nemám tam středovou díru a v okolí není vyvažovačka na takovéto extrémy připravenáMitja píše:Urcite u vas mate nejaky pneuservis, ni? Tak tam skoc a nech si je fakt radsi vyvazit.
Zataci ti to porad, nebo jen pod plynem? Nebo jen pri brzdeni?
Tak to jo, kdyz nemas diru tak jsi nahrany. Pri brzdeni rany do volantu, to by mohly byt zvlnene kotouce.. nic moc jineho me nenapada. A kdyz ti to porad zataci, to bude asi geometrii, nebo treba hafo podhustene jedno predni kolo, nebo povolene srouby na nejakem kole a pak ti to klepe i zataci. Napada vas jeste neco?Lord Hoj@n píše:nevyváží mi je, nemám tam středovou díru a v okolí není vyvažovačka na takovéto extrémy připravená![]()
při plynu... bez plynu... při brždění to dává rány do volantu....
a nemáš v okolí někde Barum??? tam tu kravinu majíLord Hoj@n píše:nevyváží mi je, nemám tam středovou díru a v okolí není vyvažovačka na takovéto extrémy připravenáMitja píše:Urcite u vas mate nejaky pneuservis, ni? Tak tam skoc a nech si je fakt radsi vyvazit.
Zataci ti to porad, nebo jen pod plynem? Nebo jen pri brzdeni?![]()
bysme se mohli domluvit čeeečebart1806 píše:me to vyvazil u nas ve vesnici,az pojedes kolem,tak se stav ti to domluvim
kotouče to je možné, sice jsem se na ně nedíval, ale brzdy celkem dosti piští a bzdný účinek žádný (a to mám měněny zadní brzdy)... ty kotouče budu muset asi vyměnit... jinak kola mám právě celkem přehuštěná (podle mě, ale mám to pořád původně ze servisu) a kola dotáhnutá jsou.... jinak mě už nic nenapadá čím by to mohlo být... no měl bych udělat geometrii...Mitja píše:Tak to jo, kdyz nemas diru tak jsi nahrany. Pri brzdeni rany do volantu, to by mohly byt zvlnene kotouce.. nic moc jineho me nenapada. A kdyz ti to porad zataci, to bude asi geometrii, nebo treba hafo podhustene jedno predni kolo, nebo povolene srouby na nejakem kole a pak ti to klepe i zataci. Napada vas jeste neco?Lord Hoj@n píše:nevyváží mi je, nemám tam středovou díru a v okolí není vyvažovačka na takovéto extrémy připravená![]()