Spotřeba u Peugeota 205 1,6

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Odpovědět
Lachty

Spotřeba u Peugeota 205 1,6

Příspěvek od Lachty »

Zdravím pánové, uvažuji o koupi vozu Peugeot 205 1.6 GT, benzin, ale zajímalo by mě, kolik se pohybuje jeho spotřeba, jestli je častá poruchovost, jaká je nejčastější závada a jestli díly jsou drahé? Díky za odpovědi.
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

spotreba je takova jak mas tezkou nohu. Muzes jezdit za 6-8, ale muzes taky jezdit za 10-15. Kdyz se o Gti staras tak poruchovost je 0, stejne jako u jakyhokoliv auta. Njecastejsi zavada je zadni naprava do A, ale to maji skoro vsechny 205. Je to cca 15 let stary auto, takze dily jsou levne. (: Jeste nejaky dotaz?
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Lachty

Příspěvek od Lachty »

205 jsou jen GTi? jaký je rozdíl mezí normálním moterm a tímto?vyplatí se dávat plyna?
Michal
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal »

Lachty píše:205 jsou jen GTi? jaký je rozdíl mezí normálním moterm a tímto?vyplatí se dávat plyna?
205 nejsou jen GTi, jsou i nafťáky a různé verze benzínových motorů. Jestli chceš něco na spotřebu, tak si GTi nekupuj, to se na spotřebu nekupuje a plyn bych tam určitě nedával.
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
Lachty

Příspěvek od Lachty »

Tady tenhle model je asi GTI co? http://autobazar.avizo.cz/online/osobni ... 5-1.6.html Jsem student, tak hledám něco co má nízkou spotřebu, ale přitom nebude drahý.
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

tak to v tom odkazu není GTI. je to jen verze GT.

GTi mají vždy jen 3 dveře a kolem blatníků lemy a na dveřích lišty.

pokud jsi student a nemáš moc love, kup raději 1,8 diesel. jede celkem slušně, spotřeba je kolem 5 l, a klidně na to můžeš šlapat jak chceš a navíc pokud by to bylo tvé první auto, je menší šance že se v tom zabiješ :-)

taky jsem jako student chtěl gti, ale rodiče a znamí mě přemluvili na diesel a asi i díky tomu jsem to ještě nikde nezrušil...

jen jsem měl trochu štěstí, že jsem koupil diesel v kastli z gti, takže to vypadá jako gti a má to i gtičkový podvozek
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

Taky sem chtěl GTi a taky mě to rodiče rozmluvili.Rozmejšlel sem se mezi 1,8 D a 1,1 benzín.Ale vyhrál benzín 1,1,protože 1,8 je docela velká pojistka na studentskou kapsu a hlavně 1,8 sou starý modely a já chtěl už aspon 91čku poslední model.To jak máš na obrázku už je poměrně starý,nemá kastli v pozinku a ten starej ošklivej interier,což zas není taková překážka teda...
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Odpovědět