Nemá tady někdo zkušenosti jestli jde bezbarvě zalakovat rez? Jde mi o přední kapotu. Jestli se ten lak do měsíce neoloupe
Nemyslím úplně celou...jen třeba nápis..
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Milhaus píše:Nemá tady někdo zkušenosti jestli jde bezbarvě zalakovat rez? Jde mi o přední kapotu. Jestli se ten lak do měsíce neoloupe
Nemyslím úplně celou...jen třeba nápis..
Obruš to perfektně na kov,nápis vem základem a pak vrchní a bude to držet i několik let.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
ta rez se neda zalakovat protoze jak si napsal, ten lak by se oloupal. a jako proc chces tu rez zalakovat ??? ja to nemam zalakovany a vypada to takhle.
Přílohy
peugeot 205 rolland garros RAT style zmena nicku z nero137 na RABBIT
Mě se taky líbí,tady je to relativně "novinka" ale v německu,belgii a jených zemích už to je hodně stará věc. Tu kapotu bych nelakoval,jak jste říkali,oloupe se to....jedině sáhnout do kapes a nechat si rez udělat z airbrushe Ale rat je o zanedbaném "krysáckém" vzhledu,ne? Já si naleštěnej rat nedovedu snad ani představit
Podle killerova odkazu se bavíte o rust stylu, rat se vyznačuje matnými barvami ... Samozřejmě proti gustu, ale brouk je auto které přitahuje pozornost v jakékoliv podobě ... kdežto olezlá 205 !?
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Já bych brouka asi dal do původního stavu než na něm dělat rat nebo tuning,ale pravda,matné barvy jsou pro rat nepostradatelnou věcí...ale jak jsem projížděl net,tak ratu je víc druhů,že?Někdy mají fakt bomba kola a motor v chromu...jen se občas pozastavuju nad lidma který si myslej že se to dělá tím stylem že vezmou auto na vrakáči který je shnilý na hadry,ale opak je pravdou,má to být jen povrchová záležitost (hnusoba ) a leckdy je auto v ratu v lepším stavu než kdejaká "leštěnka" na mimoňi
Základem RATu je krysí vzhled - vzhledem zanedbané auto posazené co nejníž zemi
To že rez se anglicky řekne RUST je jasný, ale styl se jmenuje RAT (krysa) a ne RUST (rez).
Auto je, nebo mělo by být v bezvadném technickém stavu - nechávají se zanedbat jen nenosné panely karoserie.
Takže co největší kola, co nejníž posazený, karoserii nechat přírodě a na střechu zahrádku s balíkem slámy:fran:
Ale jak už to bývá tak i v tomhle stylu se objevují odnože kde se na auto použijí jen nějaké detaily...třeba právě zmíněný vyrezlý nápis a jinak to s RATem nemá nic společýnho...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |