Maska bez znaku
Maska bez znaku
Nevíte někdo, kde se dá koupit tahle maska za nějakej slušnej peníz? Co sem se díval na netu, tak za to všude chcou nekřesťanský peníze.

Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maska bez znaku
Do dvou tisíc Ti ji udělám.Michal píše:Nevíte někdo, kde se dá koupit tahle maska za nějakej slušnej peníz? Co sem se díval na netu, tak za to všude chcou nekřesťanský peníze.
Jedině Peugeot 205
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
¨jsem si jí udělal zadarmo :-) :lol:
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Do 2 tisíc je sice lepší než za 2 500 z netu, ale pořád mi to připadá na takovej kus plastu trochu moc předražený. Podle mě nemůže být výrobní cena něčeho takovyho víc jak pár set. No nic, tak asi budu muset jezdit se znakem :)
Michal 205 1.9 GTI
tak jasny ale zalezi na provedeni...kazdej to sice ma z tahokovu, ale ne kazdej to ma udelany pekneMichal píše:Přemýšlel jsem o tom, ale líbí se mi víc tahle. Tahokov má každej.Hanz píše:to se ti libi? Nebylo by hezci udelat neco z tahokovu?
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Tak si spočítej materiál, práci,daně,dph a kde seš.Pokud to budu vymýšlet a pokud to chceš mít precizní tak to musí být děláno do formy.Takže nejdřív musíš udělat kopyto to ti zabere tak minimálně 10hodin práce pokud to půjde dobře,pak výroba formy a teprv finální výrobek.Hoši víte prd co to stojí námahy a peněz.Každej by to chtěl za darmo ale kdyby to měl sám vyrobit a prodat tak za to bude chtít milión.Michal píše:Do 2 tisíc je sice lepší než za 2 500 z netu, ale pořád mi to připadá na takovej kus plastu trochu moc předražený. Podle mě nemůže být výrobní cena něčeho takovyho víc jak pár set. No nic, tak asi budu muset jezdit se znakem :)
Jedině Peugeot 205
To máš pravdu, pokud to člověk vyrábí ručně, tak je to samozřejmě drašší a kvalitnější a pak by to takovou cenu i mělo, to chápu. Ale pochybuju, že tahle maska je kusová výroba a že tam někde ve fabrice sedí Číňani a dělají to tam na koleni. Podle mě se toto vyrábí hromadně a pak to takovou cenu, za kterou to prodávají na netu nemá ani náhodou.Jepík píše: Tak si spočítej materiál, práci,daně,dph a kde seš.Pokud to budu vymýšlet a pokud to chceš mít precizní tak to musí být děláno do formy.Takže nejdřív musíš udělat kopyto to ti zabere tak minimálně 10hodin práce pokud to půjde dobře,pak výroba formy a teprv finální výrobek.Hoši víte prd co to stojí námahy a peněz.Každej by to chtěl za darmo ale kdyby to měl sám vyrobit a prodat tak za to bude chtít milión.
Michal 205 1.9 GTI
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
já bych to viděl trochu jinak, vem že pokud je to plast, tak se musel vylisovat v nějaké formě. zavolej si do nějaké firmy a zeptej se kolik stojí forma na lisování plastů. řekl bych, že to bude kolem milionu, pak nějaké výrobní náklady, daně, doprava... a taky jich určitě neprodají miliony kusů. ale jen pár tisíc...Michal píše: To máš pravdu, pokud to člověk vyrábí ručně, tak je to samozřejmě drašší a kvalitnější a pak by to takovou cenu i mělo, to chápu. Ale pochybuju, že tahle maska je kusová výroba a že tam někde ve fabrice sedí Číňani a dělají to tam na koleni. Podle mě se toto vyrábí hromadně a pak to takovou cenu, za kterou to prodávají na netu nemá ani náhodou.
a pak ta cena je celkem pochopitelná