Tak dneska se mi stala velice nemilá věc.
Dělal jsem o palubce-dával novou kapli,páčku a stred. tunel a ješte před tím auto startovalo v pohodě.
Pak tam byl "tajnej vypínač"ve středovým tunelu tak jsem ho dal pryč a auto pořád startovalo a jeden drát vedl z toho vypínače na baterku + a druhej byl volne pohozenej pod kobercem.Tak když jsem ho provlíkal mezi vnitřkem a motorový prostorem tak jsem asi někde musel vzít ješte jeden drát zelený(ale je to něco made in home jelikož byl složen ze 3drátů) a ten vedl na baterku- a měl asi 3m a od tý doby co se někde asi uškubl(nevím vůbec odkud takovej drát a když jsem to prohlížel tak taky nikde nechyběl) a už to nechytlo .
Autu svítí všechny kontrolky jak mají auto točí starterem bez problémů ale nehází jiskru. Nemáte někdo s tím zkušenost ?
Na obr. červený kabel je od vypínače a ten zelený
Moc díky za rady fakt jsem z toho v háji
Přílohy
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Jo to není špatnej nápad ale on myslím říkal že ten vypínač už tam byl ale zkusím to.
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Tak se to podle mě domršilo tím jedním drátkem že někde upadl ale není odkud a má 3m a je normálne slabej jak třeba k páčkám co to může být zač?
Nj ale tento byl složenej z 3 ruznejch druhu drátu a bylo vidět že je to made in home jelikož spojebyly olepený elektrikářskou páskou.Akorát to nedává tu jiskru ale asi bude fakt nejlepší celý to projít
hele nevím jestli jsi mě z cela pochopil ale ja jsem měl na baterce- ten kabel jak jsem psal a ten vedl někam do kabiny a normálne jsem ho vytáhl z motorovýho prostoru a vyndal z baterky a už to naneskočilo
Pojistky jsem jen tak prolítl a žádná není spálená.Startuje to všechno svítí ale nehazí jiskru(doufám že umím poznat jestli hází jiskru-stačí vyšroubovat svíčku a dát na fajfku a položit na hlavu) a možná mi nefunguje světlo na rezervu benínu ale to nevím před tím než jsem to zk*** tak svítilo a nedolíval jsem tam benzín a nesvítí a přítom je rafička dkoro dole
a zkusil si vyblikat závady, možná tam něco je ale osobně teda nevim, nestartuje tokdyž tomu chybí signál z snímače otáček, z váhy vzduchu, a pak zesilovač zapalování a cívka. nic jinýho nebrání tomu aby to chtělo chytit
Při tom tahání kabelu jsi moh jinej někde vyhodit a pak taky záleží na tom, kam to domo-robo zabezpečení bylo napýchnutý. Takže nezbývá než ta nejkrutější cesta a to vzít schema a zkoušet, nejspíš jsi přerušil přívod k cívce (tam se nejčastejc zapojujou "alarmy")
205 1,9 GTI 94kW - další gti ve věčných lovištích 205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno 205 1,9 GTI 94kW - uloženka 205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor DUCATI Monster 2001
Tak o tom domo-robo mi bylo řečeny že to byl vypínač na zesilovač(subwooferu), ale byl tam takovej chuchvalenec že jsem to celý co tam nikde nedrželo vyndal a už to nejde.
Čím by jste začali? asi zkoušením jenotlivých drátu? a nebo vyzkoušet dát jinou indučku??
Ted mě napadlo jestli to nemohl o být nějáký přemostění imobilizeru jelikož tu červenou kontrolku mám zakrytou plastem na palubce-krytka výdechu topení