central

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
killer
205 its my life
205 its my life
Skutečné jméno: Dalibor
tel.:: 0

central

Příspěvek od killer »

mam dotaz ohledne centralu mam pouze moturky muze mi nekdo poradit s rozmerama tahla ja bych si je udelal
peugeot 205 1.4 gt motor XY8 59kW (80ps) rv.1984 5dv. whiteasi death odvezen na nd bohuzel doslouzil
ted rodinne auto wv golf 3 variant combi 1,8 stale benzin
snowboy
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: central

Příspěvek od snowboy »

Rozmery ti moc nepomuzou.
Lepsi je namontovat serva a potom vytvarovat tahla primo na aute.
Diry na serva jsou na dverich uz udelany.
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
vztekloun
309kář
309kář
Rok narození: 1989

Příspěvek od vztekloun »

snowboy píše:Rozmery ti moc nepomuzou.
Lepsi je namontovat serva a potom vytvarovat tahla primo na aute.
Diry na serva jsou na dverich uz udelany.
to nevytvaruje na aute. on uz je problem to tahlo nasadit. a nebo asi mam nesikovny ruce... tam je na ho*no pristup. pokud zitra budu mit cas tak to rozdelam, vymerim, nafotim a alespon si to opravim pac ja tam mam ty tahla nejak prapodivne "zamotany" :(
jo doufam ze mas petidvere...
snowboy
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snowboy »

No ja to vzdycky delal na aute, neni to az takovy problem. :m:
Nejak si ted ale neuvedomuju, jestli je tahlo rovne nebo nejak extra tvarovane. :myslim:
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

snowboy píše:No ja to vzdycky delal na aute, neni to az takovy problem. :m:
Nejak si ted ale neuvedomuju, jestli je tahlo rovne nebo nejak extra tvarovane. :myslim:
co se tyce zadnich dveri tak tam je tvarovane docela dost. u prednich nevim. mozna ze u prednich by to slo dokonce bez sundani jak jsi rikal ale na zadnich dveri je to pekne po phi tchi..... clovek aby to zahakl na zamek do ocka tak musi sundat kliku, zamek a motorek. potom se s tim popasovat...... kdyz uz to mas na tom zamku tak uz na miste to zahaknes do motorku ale do zamku kdyz je nasazenej tak to ani nahodou. to by jsi musel bejt kouzelnik :m:
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

ja to zejtra nafotim a udelam jakejsi navod jak na to pokud budu mit cas a naladu se s tim znova sr*t :D ;)
killer
205 its my life
205 its my life

Příspěvek od killer »

superiorus píše:ja to zejtra nafotim a udelam jakejsi navod jak na to pokud budu mit cas a naladu se s tim znova sr*t :D ;)
to by jsi byl moc hodnej :up: :up: :up:
peugeot 205 1.4 gt motor XY8 59kW (80ps) rv.1984 5dv. whiteasi death odvezen na nd bohuzel doslouzil
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

cuss. tak mam to tady... snad to po me prectes. jo mimochodem..... na ty predni dvere se vazne jde lip :wau: ani jsem nemusel sundavat zamek dveri :D ale zadni dvere jsou v tomhle totalne v prdeli :( to musis sundat kliku dveri, zamek dveri, ze zamku musis sundat tahlo na cudl zamku..... aby jsi to vubec dostal k te dire tak aby jsi mohl nasadit tu tycku na zamek...... no hrozny. jsem nechtene spatne nasadil kliku....... jsem se s tim sral pul hodky nez jsem je zas otevrel :D
no dost kecu, davam sem ty fotky. kdyby bylo neco nejasnyho tak pis ;)
klikni na fotku pro zvetseni ;) ( tak nemusis klikat. pokud to chces videt ve vetsim rozliseni tak si zkopci tu adresu co je nad tim...... forum trochu nepochopilo jak jsem to myslel a tak to uplne zmrvilo. uz nebudu predelavat :( jsem utahanej :( )

takhle to bejt nema..... me se tam vlastne ty tahla otiraly o sebe. jen jsem obratil motor a bylo to v poho :)

Obrázek

miry toho zadniho tahla

Obrázek

Obrázek

Obrázek

vocko s plastem je na tahlo od spuntu a to vocko co je na tom delsim kusu zamku tak ten je na motorek centralu

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

miry toho predniho tahla:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

preji prijemne srani s tema tahlama :m:
killer
205 its my life
205 its my life

Příspěvek od killer »

diky :uct: :uct: :uct:
antik
309kář
309kář
Rok narození: 1974
Skutečné jméno: ANTIK
tel.:: 776712918
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od antik »

krásně rozpracovaný to máš, mě stačilo udělat táhlo na ty pátý dveře z lanka od plynu ze škodovky,
Ještě musim udělat na 4 dveře, jen mi chybí DO a plánek elektr. zapojení , kterej je nějak jednoduše nakreslenej.
P 309 1.4 GRi 55kw - DEAD
P 405 1.9 GRD Break 47kw - PRODÁNO
P 406 2.1TD Break (1997) 80kw - NYNÍ
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

antik píše:krásně rozpracovaný to máš, mě stačilo udělat táhlo na ty pátý dveře z lanka od plynu ze škodovky,
Ještě musim udělat na 4 dveře, jen mi chybí DO a plánek elektr. zapojení , kterej je nějak jednoduše nakreslenej.
4. dvere? no tak to teda potes panbuh :D ja jen co slysim tahla na zadni dvere k centralu tak se mi jezej chlupy i na (_._)-li.... :D no hele dalkac bych si taky rad udelal jenze uz nejsou prasule :( ted mi jeste ke vsemu praskly obe manzety na levy poloose.... :(:( tak na dalkac asi muzu zapomenout na nejakou chvilku :( hele podle me Vino bude mit nejaky schema tak prubni jeho :m: ale ode me to nemas :m: jinaaaak :bas: :smich:
antik
309kář
309kář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od antik »

Já mám ve předu obě manžety ruplý ale netušim jak to vyměnit, Napadlo mě , škodovka má manžety půlený a tim pádem nasazovací, kdyby pasovaly, tak bych byl king a radil to dál.

No a stim centrálem, rozebral jsem krabičku a jsou tam popisky kabílků, to by mě stačilo přeložit k čemu jsou a mám vyhráno.
Naposledy upravil(a) antik dne 28 srp 2009 22:07, celkem upraveno 1 x.
P 405 1.9 GRD Break 47kw - PRODÁNO
P 406 2.1TD Break (1997) 80kw - NYNÍ
vztekloun
309kář
309kář

Příspěvek od vztekloun »

antik píše:Já mám ve předu obě manžety ruplý ale netušim jak to vyměnit, Napadlo mě , škodovka má manžety půlený a tim pádem nasazovací, kdyby pasovaly, tak bych byl king a radil to dál.

No a stim dálkáčem, rozebral jsem krabičku ajsou tam popisky kabílků, to by mě stačilo přeložit k čemu jsou a mám vyhráno.
no prosim Te manzety se vymenujou budto kouzlem typu abrakadabrastarymanzetysundatnovynandat a pro smrtelniky kteri neumi kouzlit je tu reseni typu "odjistit" kulak, vysroubovat poloosu a dal nevim :D teda alespon myslim :D u aut jako je felda, forman atd tak tam se to alespon tak dela. u tohodle logicky taky pac tam jinej zpusob ani nevidim...
to je recht. potom to chce u prednich dveri vyuzit toho druhyho kabelu a napichnout to na nej. ( u toho motoru jako u jedinyho jsou dva kabely. jeden je na napajeni motoru a druhej je na snimani polohy bo ja nevim jak to mam nazvat. proste kdyz otocis zvenku klickem tak pomoci tohodle kabelu se odemknou i ostatni dvere. na ten kabel to pichnout a melo by to fachat :) natahnout tam kabely k RJ DO a mas to v cajku :) )
za kolik jsi kupoval ten dalkac?
antik
309kář
309kář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od antik »

Dostal jsem ho