nenatlakuje benzínové čerpadlo
- poldík
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: kuba
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
nenatlakuje benzínové čerpadlo
Mám malej problém na motoru 1.9 74kw při zapnutí klíčku mě nenatlakuje benzínové čerpadlo (nezavrčí) dělá to už půl roku a nevím čím to může být a druhá otázka na druhém autě 309 75kw mě de prozměnu benzín do oleje a šílene 10km = 0,3l benzínu cca poraďte co s tím.
- vztekloun
- 309kář

- Rok narození: 1989
Re: nenatlakuje benzínové čerpadlo
1. problem by mohlo byt v haji relatko a nebo neco s palivovou pumpou. je taky mozny ze Ti neco prehryzalo draty k te pumpe. nevim presne kudy jsou vedeny. budto Ti je neco prehryzalo a nebo jsou skriply ale videl bych to spis na to rele. zkus to napichnout primo na baterkupoldík píše:Mám malej problém na motoru 1.9 74kw při zapnutí klíčku mě nenatlakuje benzínové čerpadlo (nezavrčí) dělá to už půl roku a nevím čím to může být a druhá otázka na druhém autě 309 75kw mě de prozměnu benzín do oleje a šílene 10km = 0,3l benzínu cca poraďte co s tím.
2. problem..... pokud Ti "de" benzin do oleje a silene tak si myslim ze problem je v plne pruchozich pistnich krouzcich :D
- poldík
- Aktivní uživatel

- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: kuba
- Kontaktovat uživatele:
no mě to auto bez problémů jede jenom nějak přestalo tlakovat při otočení klíčku na druhou polohu
a ohledně toho druhého problému - když vyměním alej za čistý auto jede jak splašené cca 10km pak ztratí brutálně výkon a jede to jak škoda 100L s ucpaným karbecem.tlaky byly měřeny a sou v pohodě.
a ohledně toho druhého problému - když vyměním alej za čistý auto jede jak splašené cca 10km pak ztratí brutálně výkon a jede to jak škoda 100L s ucpaným karbecem.tlaky byly měřeny a sou v pohodě.
- vinorak
- odborník

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
tak v tom případě to neřeš a buď rád, že to jede
u motronicu to třeba tlačí až při točícím se motoru a u mono jetronic to tlačí taky už při druhý poloze
u motronicu to třeba tlačí až při točícím se motoru a u mono jetronic to tlačí taky už při druhý poloze
- vztekloun
- 309kář

jo tak, ja myslel ze ho mas odstaveny a ze jsi to pred pul rokem naposledy zkousel :D ( nebo ze se na to pul roku snazis prijit
)
co se tyce toho cerpadla tak ono je docela tichy ;) ja mam taky 1.9 72kW ale kdyz mam dost benzinu v nadrzi tak cepradlo po zapnuti klice vubec neni slyset ;) ale zmena nastava uz pri tom kdyz jedu na posledni kapky benzinu :D to uz je slyset a docela brutalne ;)
co se tyce toho cerpadla tak ono je docela tichy ;) ja mam taky 1.9 72kW ale kdyz mam dost benzinu v nadrzi tak cepradlo po zapnuti klice vubec neni slyset ;) ale zmena nastava uz pri tom kdyz jedu na posledni kapky benzinu :D to uz je slyset a docela brutalne ;)
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu

- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
mam taky 1,9 75kW a vsiml sem si ze cerpadlo netlakuje pokazde... pri startu po delsi dobe (2dny) tlakuje uz pri druhe poloze, kdyz startuju nekolikrat za odpoledne tak tlakuje velmi vyjmecne...
Je pravda ze to nijak dobre nestartuje, ale to bych prisoudil spis 10°stupnovemu predstihu, poledene vaze vzduchu a vetsim strikom...
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár"
- PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
- TomGTI
- 205club je můj domov

- Kontaktovat uživatele:
Jasně že ti čerpadlo natlačí když stojíš dva dny už při druhé poloze a když startuješ několikrát za odpoledne tak jen výjmečně.A proč?Protože ti za ty dva dny spadne tlak paliva v systému,kdežto když startuješ několikrát po sobě tak ti nestačí spadnout tlak a tím pádem nemá čerpadlo důvod tlačit,respektive ono ví že nemá tlačit.To že ti to špatně startuje není rozhodně předstihem,základní předstih u 75Kw GTi je právě těch 10stupňů,startuje ti to špatně protože,sice nevím co máš "poštelované" z váhou vzduchu ale jestli tam máš větší vstřiky z bůh ví čeho tak to máš tak přechlastané že to musí opravdu špatně startovat a musí to být úplná zdechlina.Thyoridas píše:mam taky 1,9 75kW a vsiml sem si ze cerpadlo netlakuje pokazde... pri startu po delsi dobe (2dny) tlakuje uz pri druhe poloze, kdyz startuju nekolikrat za odpoledne tak tlakuje velmi vyjmecne...Je pravda ze to nijak dobre nestartuje, ale to bych prisoudil spis 10°stupnovemu predstihu, poledene vaze vzduchu a vetsim strikom...
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu

- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
Tom GTI: Mas 100% pravdu, striky su z 88kw, vaha vzduchu ma pokud vim potahly potenciometr, a aby sis nemyslel, nic z toho sem nedelal ja, nejsu hnup, a takto to auto akorat tak hovno jede a zere 15 litru na 100... to proto mam v garazi ten druhy motor... Mimochodem, nenasel bys doma seriovu vahu vzduchu a striky na 75kw ?
kdyz uz od tebe nebudu brat ten blok... Napis SZ 
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár"
- PRODÁNO