kluci potřeboval bych nějaký návrhy a řešení..
koupil sem si 15ky speedlejny a když jedu ve třech (víc sem radši ani nezkoušel), prostě když někdo sedí vzadu tak mi to v zatáčkách dře o lemy.. nemám tam žádný podložky (ikdyž by se hodily) chtěl sem zvýšit náparavu pomocí těch torzek, ale známý říkal, že je to naprd.. tak přemejšlím co stím..
díky dík za rady..
jop, mal som podobny problem s prvou 205, tam boli ale len tlmice zle.. vymena poriesila problem... ale ako Vinorak pise, potom zostava len torzka co uz taka sranda nieje
205GTi - GTi power
1.9GTi 94KW rally car - in progress
306 1.4 - auto pre dôchodcu
Omlouvám se Gregimu že mu zneužiju tema
Ale kdo máte 15tky 195/50 bez podložek hlavně ve předu nestává se vám že při plnm rejdu o něco dřete? mě u plnýho do leva dře pneu o plastový kryt rozvodů a nevím co s tím
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
MSCH205 píše:Omlouvám se Gregimu že mu zneužiju tema
Ale kdo máte 15tky 195/50 bez podložek hlavně ve předu nestává se vám že při plnm rejdu o něco dřete? mě u plnýho do leva dře pneu o plastový kryt rozvodů a nevím co s tím
Nezatacej do plnyho rejdu.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
No jako to se ti řekne ono nemusíš mít uplne plnej rejd stačí trochu víc zatočit na parkovišti a slyšíš obrábění plastu
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
jj taky se mi to stává a řešení už tu řek bartik jinak gregi zapsaný je nemám ale z polišema je to v poho nikdy nic...jestli chceš můžu ti to nák vyfotit jinak nevim...
haled a jak to vypadá s tou kapličkou icon_eh
vinorak píše:no a nemáš ohnutej ten plech o kterej to drží protože, mě ani oragany bez podložek neškrtaly a to byly o ceňták blíž než klasiky 15ky
no mě to dře jak je ten plastovej kryt na ty rozvody jak chrání dole kladku a jak už jsem parkrát zatočil tak už je prodřenej od kladky tak jsem jen chtěl vědět jestli to někomu nedelá, asi seženu 1cm podložky a bude:D
stačí jen kapku upravit uložení toho krytu protože mi to před nehodou nedělalo až po.musíš tam mít taky něco špatně,zkus to na místě a mrkni se kde by to šlo upravit...já to budu dělat nejspíš zítra