čao ma nekdo zkusenost s lestenkami ktere obsahuji i brusne castecky...udajne to ma zakryt skrabance....nevite jak doopravdy ten lak potom vypada nejak tomu neverima a nechcu si to po.rat blbou brusnou pastou...diky
Pokud máš metalízu, tak bych na to Tempo nebral. Na metalize je vrstva laku a Tempo ti moc nepomůže. Použil bych korekční tužku. Jinak tempo mají snad na každé benzínce.
Michal 205 1.9 GTI
-------------------------------------------------------------------
mno neco sem cetl o Tempu na netu jedni rikaj ze je good dalsi ze si tim akorat zkazim lak...tak sem skosel napsat do Sonaxu:-)myslim ze tou tuzkou asi nic nepokazim....ono totiz predjizdela me nejaka pi.a jenze na ceste byl pisek a tak to odnesla kapota
slipknot.88 píše:mno neco sem cetl o Tempu na netu jedni rikaj ze je good dalsi ze si tim akorat zkazim lak...tak sem skosel napsat do Sonaxu:-)myslim ze tou tuzkou asi nic nepokazim....ono totiz predjizdela me nejaka pi.a jenze na ceste byl pisek a tak to odnesla kapota
Jako pokud to neni metla tak tempo je dobre ja tim delal svoji bejvalou Pegy a v pohode vysledek byl dobrej a vypadalo to lip ale ta tuzka korekcni nic nezkazi. Jinak tempo maji i v autofamu stoji nejakych 60kc.....
Ta tužka moc dlouho nevydrží.Jinak tempoj je super a léty osvědčený,ty názory že to žere lak je pravda,ale je to tak nepatrný,že bys to auto musel leštit každej den 5let a pak bys to měl možná vybroušený na základ jinak tempo je dobrý i na metlu,nevyleští to sice barvu,ale lak a zbaví ho menších škrábanců a auto se pak pěkně leskne.