Inu, takže, věci se stali... koupenej motor nebyl 100% ok najel jsem na něj 500 km pak padl za vlast.. klikou bylo otočeno více než bylo zdrávo.. Začlo se laborovat na starém motoru.. kupovaly se díly co by mohly býti příčinou všeho toho prapodivného dýmu.. až jsme vlastně zjistili, že máme v garáži na ponku motor po GO.. víceméně novej.. po všech úvahách jsme dospěli k názoru, že je možné, že ta kouřivost byla způsobena tím že se usadil nános za pístní kroužky, co pak už pořádně netěsnily.. čímž vznikl prostor pro problémy..

no.. nicméně motor naskočil a to jsem poznal i o dvě podlahy výš nad garáží že mi vibrovala zadnice.. tak jsem seskočil dolu a smrděl.. smrděl jako francouz pánové i dámy pokud čtete

čichal jsem z úctou

po dlouhé době..
Šťasten jsem se uchýlil ke spánku a zítřejší den očekával pokračování tohoto dobrodružství spočívající v opravě řízení, které je nyní přesné a svědomité.
Rozzloben a pobaven jsem byl tím, když jsem navštívil Auto kelly s tím že mají poloosu za 150 Kč.. po telefonátu a ověření ceny jsem kus objednal a nechal dopravit na centrálu.. haha

a

naplácat tomu kdo to měl na svědomí.. proces Zmrdství " koupíš poloosu u kelly.. umyješ starou koupíš manžety navlečeš manžety, natřeš starou poloosu vrátíš starou poloosu s tím že je trapná nebo že ses netrefil.." humor vytvořen.. nasranost podpořena

i ty jeden uličníku doufám že si naftu do benzínu naleješ !!
No nevadí to bude level 2 poloosy a vyvaření kastle.. s tím, že plánuju vyjet na jaře je času ještě dost. budu shánět ještě mnoho věcí jelikož se něco kupovalo originál Peugeot což není levná sranda a něco used ale vrakoviště jsou pro mě nepoužitelný.. jedinný místo pro ND je toto forum. Kde je hrstka ultras 205 co to nedá z ruky a jsem hrdý na to, že sem patřím.