poloosa

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Odpovědět
nitro

poloosa

Příspěvek od nitro »

zdravim, nevite nekdo jak vyndat pravou poloosu ? ta leva jak je bliz k prevodovce sla v pohode ale ta leva nejak nejde.... jestli je tam nejaky figl nebo tak neco ;)
Jepík
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Petr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jepík »

Já jse ji nějak z toho držáku vybouchal,na nějakej fígl jsem nepřišel a to jsem ji už vyndaval na třetím autě.
Jedině Peugeot 205
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

tam by zadny figl byt nemel...spis se podivej jestli si vsechno povolil...vetsinou to byvaji takovy blbosti, ze by ses pak nejradsi nakopal do pr....
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

no záleží na tom jestli jí chceš vyndat celou , nebo jen půlku... já když měním manžetu na vnějším kloubu tak jí rozpůlím ve vnitřním kloubu. Když jí chceš vyndat celou tak musíš povolit ty dvě 11ky co jsou prošroubované tím držákem motoru jak skrz něj vede poloosa.... :wink:

asi tak
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
nitro

Příspěvek od nitro »

prave ze potrebuju vymenit tu nitrni manzetu... takze se pokusim tu poloosu vyndat celou.... jinak dik za rady ;)
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

nitro píše:prave ze potrebuju vymenit tu nitrni manzetu... takze se pokusim tu poloosu vyndat celou.... jinak dik za rady ;)
no tak to jí vyndávat celou nemusíš, stačí když jí povolíš z těhlice... a ten vnitřní kloub se dá rozebrat... vytáhni tu půlku a tu druhou nech na autě, povol manžetu a vytáhni to, bacha at ti nevyjedou jehličková ložiska. na tom trojuhelníku s těma ložiskama je závlačka , tu vyndej a stáhni ho z poloosy, tím se dostaneš na tu manžetu a můžeš jí vyměnit, a montáž je to samé ale po zpátku :-)
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Odpovědět