Záhádná kontrolka

Vše co se týka problémů a zapojení elektriky, el. obvodů, vnitřní el. výbavy apod.
Odpovědět
Pepek

Záhádná kontrolka

Příspěvek od Pepek »

Nazdar lidi tak jsem si koupil 205 1,9 GTI.Na palubovce se mi ale rozsvěcí záhadná kontrolka nevím co to je chvilku to svítí a potom to zase zhasne a původní majitel mi tvrdil , že to měl i na diagnostice , a že prej nic nenašli. Ta kontrolka je v pravým horním rohu na přístrojovce.Tak jestli někdo víte co to je zač dejte mi prosím vědět.
Díky:-)
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

vpravo nahoře je kontrolka která značí závadu motoru...
když zapneš kontrolky tak by se měla rozsvítit pro kontrolu že funguje a po nastartování zhasne....
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
makovice
Site Admin
Site Admin
tel.:: 777243997
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od makovice »

;) Ta kontrolka opravdu signalizuje chybu .... rozsvicuje to ridici jednotka a kazde rozsviceni zaznamena kod chyby do pameti jednotky. Super na tom je to ze staci ukostrit jeden kablik v motoru (nevzpomenu si kterej to je ... ale je to ten konektor na motorovy prepazce u benzinovyho filtru) a on ti zacne vevnitr v kokpitu vyblikavat cisla chyb. Nekde na netu je popis s cislama chyb a radnym popisem ;) Tim samym kablikem to pak vyresetujes a tim vycistis pamet. Chyby jsou vetsinou typu:
- neni signal ze vzduch vahy
- spatne hodnoty z lambdy
atd.

Pokud to jede a nechces se v tom rejpat, nech to bejt. Pokud to chces vyresit najdi navod (je snad i na peugeot-club.com) a udelej si diagnostiku ;)

Makovice
Odpovědět