PEUGEOT 205 1.9 GTi
Moderátor: rada
PEUGEOT 205 1.9 GTi
A uz mam druhe GTI na papieroch, ma el.okna, stresne okno, central ma tam niejaku hudbu radio Pioneer a niejake repro, sportovy vyfuk, auto je este v BA ale zajtra vecer by malo byt uz v KE. Je to 88kw rok 1990, nabehane ma 218 000km je povymene rozvodov, pred rokom komplet brzdy ma celkom zachovaly interier, a ma aj niejake chyby napr. prasknute celne sklo, spojka zabera hore a plasty su dole ale vsetky su v kufri a fotky budu az v sobotu
Naposledy upravil(a) Sparco900 dne 05 bře 2010 21:09, celkem upraveno 2 x.
Re: New 205 1.9 GTi
- Pegy
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Eda
Pěkná pěkná a luxusní sedačky.
Re: PEUGEOT 205 1.9 GTi
este na gynove sa urobili niejake zmeny na aute co sa tyka vyzoru, auto je aspon kus krajsie
pretek dopadol celkom dobre boly mensie technicke problemy, v prvom kole praskla hadica kurenia cize vytiekla setka voda ako tak sme dosly do ciela vypli motor kus vychladili a isli do servisu zistit co mu je, opravily sme to namieste a mohly pokracovat, bola aj mensia kriza z hrubimi krikmi ale kus lestenky a setko bude ok
na aute su nedostatky ako slabsie brzdy, dost plave moze byt aj zlou geometriou, nejde rucna +by tam mohla ist kratsia skrina
tuje su neijake fotky
http://sparco900.rajce.idnes.cz/Rally_S ... ynov_2010/
pretek dopadol celkom dobre boly mensie technicke problemy, v prvom kole praskla hadica kurenia cize vytiekla setka voda ako tak sme dosly do ciela vypli motor kus vychladili a isli do servisu zistit co mu je, opravily sme to namieste a mohly pokracovat, bola aj mensia kriza z hrubimi krikmi ale kus lestenky a setko bude ok
na aute su nedostatky ako slabsie brzdy, dost plave moze byt aj zlou geometriou, nejde rucna +by tam mohla ist kratsia skrina
tuje su neijake fotky
http://sparco900.rajce.idnes.cz/Rally_S ... ynov_2010/
dalsie male upravi sa porobili na aute, dolepeny pas, nastriekane uz aj predne disky a nalepene plasty, uz len predny naraznik caka, pri prehadzovani kolies som zistil ze predne dosticky su na sracku takze budem musiet kuúit druhe a aj cele prasiatko lebo je odlomeny ovzdusnovak
v predu kus trcia tie kola
v predu kus trcia tie kola