MOTORSPORT

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

MOTORSPORT

Příspěvek od franus »

Kolik vas tu je, kdo jezdi s 205kou amaterske zavody? Vrchy, slalomy atd. Zajimalo by me jake mate upravy motoru, podvozku, prevodovky, jake kupovane komponenty pouzivate a od jakeho vyrobce, jake pneu atd. Proste vse okolo, co se techniky tyce.
Naposledy upravil(a) franus dne 12 črc 2007 12:18, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

Bych to možná ještě trochu rozvedl, třeba co je k závodění všechno potřeba a jak se k tomu dostanu a tak prostě cokoliv okolo.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

Predevsim a zaroven tim nejdulezitejsim jsou penize :!:
Obrázek
Dusan

Příspěvek od Dusan »

renm píše:Bych to možná ještě trochu rozvedl, třeba co je k závodění všechno potřeba a jak se k tomu dostanu a tak prostě cokoliv okolo.
Chodime kopce KW Berg Trophy
http://www.slovackykopec.cz
Pokial pojdes v ST cku,tak potrebujes prilbu,dlhy odev a rukavice,a jasne ze auto :D
No a prides na pretek,zaregistrujes sa,zaplatis a ides,v sobotu a v nedelu sa idu doobeda dva treningy a poobede dve ostre jazdy.
Najblizsi pretek je vo Vire 28-29.7.2007,ak sa zastavis tak mozme pokecat,ale kopec chodime Swiftom,nie 205 kou,pretoze po zmene propozicii patri do skupiny E a musi mat ram,a ten tam zatial nie je.
Dusan

Re: MOTORSPORT

Příspěvek od Dusan »

franus píše:Kolik vas tu je, kdo jezdi s 205kou amaterske zavody? Vrchy, slalomy atd. Zajimalo by me jake mate upravy motoru, podvozku, prevodovky, jake kupovane komponenty pouzivate a od jakeho vyrobce, jake pneu atd. Proste vse okolo, co se techniky tyce.
Co sa tyka uprav na kopce tak je toho mraky,ked zacnes,tak nevies kedy bude koniec,upravit motor,tlmice,slicky,no proste peniaze sa tam len tak sypu.
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

Dusane:furt taky uvažuju o tom si jen tak něco zajet s VTSkem,ale furt mě vrtá hlavou co když to někma pošlu,přece jne bych nejel tak ostře když bych se o to auto bál.To si musím ještě nák zaplatit nákou dodatečnou pojistku,nebo tak něco?Jinak s autem nemám dělaný teměř nic,ani nepředpokládám že bych tam předved náký terno,ale chtěl bych si zažít ten pocit!
Citroen Saxo VTS 16V 2001
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

Kdyz jste jezdivali kopce s tou 205kou, tak jake jste tam davali kola? Pripada mi, ze 15 palcove jsou i zbytecne velke. Jeste by me zajimalo, jakou tam mate prevodovku, jestli je skladana, nebo je tam nejaka kratsi z jineho peugeotu?
Obrázek
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Crack píše:Dusane:furt taky uvažuju o tom si jen tak něco zajet s VTSkem,ale furt mě vrtá hlavou co když to někma pošlu,přece jne bych nejel tak ostře když bych se o to auto bál.To si musím ještě nák zaplatit nákou dodatečnou pojistku,nebo tak něco?Jinak s autem nemám dělaný teměř nic,ani nepředpokládám že bych tam předved náký terno,ale chtěl bych si zažít ten pocit!
Auto sa da poistit aj na pretek,ale je to palka,ale poisteny je aj zavod,ale v tej poistke,nie je auto,teda Tvoje.
Takze len poistit si ho sam,ale ako som pisal,je to draha poistka.
Dusan

Příspěvek od Dusan »

franus píše:Kdyz jste jezdivali kopce s tou 205kou, tak jake jste tam davali kola? Pripada mi, ze 15 palcove jsou i zbytecne velke. Jeste by me zajimalo, jakou tam mate prevodovku, jestli je skladana, nebo je tam nejaka kratsi z jineho peugeotu?
Kolesa sa davaju podla vykonu,aky mas,ked sme jazdili, 205 kou,tak sme obuvali slicky 14 alebo 15.
Prevodovka v nasej 205 ke je skladana s serioveho GTi teda 205 ky+MI16
l-engine

Příspěvek od l-engine »

Obrázek :lol: Jáá
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

A ty slalomy se jezděj jen mezi kuželama?Já ted jezdím zatím jen Sprinty a RZ tu sem chtěl jet v Mimoni,jen mi to nevyšlo
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

Obnovuji diskuzi :urg: jelikož je tu další závodník co by to tady mohl rozvést :Merci:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
TomGTI
205club je můj domov
205club je můj domov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomGTI »

Tak TomGTi a Rady jezdí slalomy,vrchy a chystamé se taky na nějákou rally.
Slalomy se jezdí mezi kuželama,někdy je jich víc někdy míň ale rozhodně to není žádné kličkování jako jízda zručnosti,tímto bych chtěl prolomit mýtus který panuje okolo slalomů a lidé si myslí že si tam zamotají ruce a budou jezdit 5Km/h a potom si říkají co bych jezdil na "jakýsik" slalom to je pro děcka,omyl jezdí se opravdu velmi rychle.Kdyby byl zájem tak zkusím sestříhat nějáké video ze slalomů ať už z MČR nebo volných podniků a potom se můžete vyjádřit jestli se jezdí pomalu nebo rychle co? :lol:
Přílohy
DSC06718.JPG
DSC06718.JPG (83.99 KiB) Zobrazeno 4992 x
f_33614139_87de939ed8aecce46e4bfa11647c6530.jpg
f_33614139_87de939ed8aecce46e4bfa11647c6530.jpg (206.57 KiB) Zobrazeno 4995 x
mini-Snimek_192.jpg
mini-Snimek_192.jpg (84.46 KiB) Zobrazeno 4992 x
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Příspěvek od franus »

Ted uz ty slalomy jsou opravdu rychlejsi a o necem jinem, nez pred sedmi lety, kdy to bylo motani se kolem kuzelek na jednicku.
Obrázek
maRas
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRas »

Muj prvni zavod byl v roce 2005 ( slalom ), byl jsem na nej nateseny jak ratlik, i kdyz jsem podle startovky videl, ze mame uplne to nejslabsi auto. Po dlouhem premlouvani matky ( nic se nestane, pojedu pomalu, vsude je pole, zadny prikop, mame nove gumy, nesmime je hned znicit ) mi nakonec dovolila si zajet svuj prvni opravdovy zavod. Startovne tehdy bylo 200 kc ( benzin se vzal za 700 kc ). Kvuli mensim komplikacim se jel jen jeden trenink + 3x merena jizda, ale stalo to za to !!! Po celou dobu mi adrenalin strikal z usi ( mamka se bala jako mala holka ) a ja jsem si to uzival. Trat byla : letiste + zadni prijezdova cesta, kombinace podlouhlych rychlych zatacek, jedna velmi ostra zatacka do branky a rovinky se sikanami, na cilove rovince bylo 120km/h, takze opravdu velmi rychle :car:
Přílohy
slalom1.JPG
Slalom2.JPG
Odpovědět