nevim jak vas ale me uz nekolikrat napadlo udelat si svoji vlastni diagnostiku. trochu jsem zacal zjistovat a hardwarove soucastky nejsou nijak narocne. staci 500MHz pocitac klidne s woknama NT nebo 95. Horsi to je se softwarovou strankou. Program se da samozrejme koupit. Problem je v tom, ze stoji cca 13 nebo 19 000 viz.: http://www.auto-diagnostika.cz/?p=produ ... t,-Citroen
To samozrejme nikdo z nas neda. Zacal jsem trosku googlovat a dokonce i google zklamal az na jeden odkaz na torrenty, kde to sice je, ale pro stazeni je potreba registrace, ktera jak jinak nez ze stoji taky cca 5$, coz se mi taky nechce davat. Takze prosim vas vsechny mlade hackery a jine abyste mi pomohli s hledani tohoto softu. Jeho jmeno je "PsaDiag LITE" a je to diagnostika primo jen na peugeoty a citroeny(proste francouze). Komu se to podari najit driv nez me(ovsem pokud se mi to podari najit) tak mu zaplatim, vsechno co za vecer vypije (: myslim ze to je slusna cena
Popripade jestli existuje jeste neco podobneho, tak sem s tim!
Dalsi vec co bych chtel udelat, tak je neustala kontrola auta pri jizde. Pro ty co me nechapou: Chci mit pichnutyho notase na auto (: (i pri jizde).
diagnosticky program
diagnosticky program
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- makovice
- Site Admin
- tel.:: 777243997
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, diagnostika se stejne u tehle motoru da delat jenom ukostreni diag. kabelu a on ti pak vyblika kod na pristrojovce, tekze bych si radsi udelal tlacitko na diagnostiku. Pokud ti jde o upravu softwaru, tak na to stejne potrebujes Programator EEPROM a mazacku, zbytek je o tom vedet kam do ty pameti sahnout ;) Takze moc netusim co chces videt na diagnostice (mam tuseni, ze stejne neuvidis nic jinyho nez chybovej registr )
====================================
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu