jestli chceš tak mám doma nádrž na LPGKenny píše:ty vole ted čučím,mám tady krabičku s takovýma nějakýma dílama už sem to chtěl vyhodit ted aspon vím že je to na kompresor
A nemáš tam takovohle číčovinu? http://msch205.rajce.idnes.cz/Kompresor/#Obraz1338.jpg kvuli tomuhle mi to nefouká protože je to zarezlýKenny píše:ty vole ted čučím,mám tady krabičku s takovýma nějakýma dílama už sem to chtěl vyhodit ted aspon vím že je to na kompresor
Asi bych měl strach na to navařovat nátrubky..Leda,že bys dovnitř foukal dusík..Max píše:jestli chceš tak mám doma nádrž na LPGKenny píše:ty vole ted čučím,mám tady krabičku s takovýma nějakýma dílama už sem to chtěl vyhodit ted aspon vím že je to na kompresor
to nemusíš mít strach ta nádrž je 2 roky odpojená a otevřenáNOVON píše:Asi bych měl strach na to navařovat nátrubky..Leda,že bys dovnitř foukal dusík..Max píše:jestli chceš tak mám doma nádrž na LPGKenny píše:ty vole ted čučím,mám tady krabičku s takovýma nějakýma dílama už sem to chtěl vyhodit ted aspon vím že je to na kompresor
jedu furt einhel euro 2500 50l nádoba už mi nastříkal auto motorku a nespočet jiných věcíLinkisek píše:Nějaké nové zkušenosti s kompresory!?
Jarda S. píše:jedu furt einhel euro 2500 50l nádoba už mi nastříkal auto motorku a nespočet jiných věcíLinkisek píše:Nějaké nové zkušenosti s kompresory!?