ode mě už si názor slyšel, jinak ještě dodám, že pro začátek by se ti možná víc vyplatilo koupit nějakej bazáč až se naučíš, tak koupit lepší a novej.... tady je hodně dobrej bazar (ale i web o focení): http://www.paladix.cz/bazar/index.php?b ... =&q=&uid=0
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
Abych předešel častým dotazům, jako co chci fotit, tak fotit chci cokoliv. Dostal jsem nabídku v motorsportu na focení závodů, zatím jen na naučení s profi fotoreportérem, takže fotit budu asi projíždějící auta a další, příroda atd.
D60ku mám já a až na absenci ostřícího motorku v těle jsem (zatím) spokojen :) Osobně bych z tohohle výběru bral Nikon ;) (navíc objektiv budeš mít i se stabilizací, což se na focení něčeho pohyblivýho při plným zoomu určitě hodí) Za ty prachy myslím paráda na naučení
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
No já jedině Canon jeho objektivy na zrcadlovkách kvalitou objektivů Nikon ani z daleka nedosahuje te kvality a světelnosti a ostrosti ale z hlediska ceny a že začínáš je Nikon mezi cenou a kvalitou dobrá volba jinak má sestřička zase jedině Pentax K 100D a další a nenechá na ně dopustit jen malý problém že nemají tak dokonalou ochanu proti znečištění čipu jako třeba Canon Ale ty začínáš a učíš se a na to ti Nikon bohatě poslouží Ps.Podotýkám že je to dost drahý koníček(někdy i víc než 205tky) ,ale to buď poznáš nebo už víš.
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
Tak a teď bych rád věděl vaše názory. Je pravda, že jsem fakt hodně chtěl Nikon D60, jenže ten nemůžu nikde pořádně sehnat, tak hledám další alternativy...
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.