Milhaus píše:nejlevněj tě vyjde 1,1 ka pokud málo jezdíš a jezdíš sám... pokud 1,1 naložíš, spotřeba bude jak u GTi...moje 1,4 si bere 6 v létě, 7 v zimě. pojistku platím přes 3 tis, když jsem začal, platil jsem přes 4. pokud máš možnost napsat pojistku na někoho staršího než 30 let vyjde tě to levněji akorát že bonusy bude sbírat on a ne ty....
Kurňa Milhausy....,
mám 1,1 44kw 60k už dost dlouho (na podzim to bude 9let) a jako GTI si nikdy nevzala... Na dovolenou jezdím s rakví 300litrů, kufr bez tabla narovnaný tak, že jde sotva zavřít, věci máme všude kde se dá. (žádné lehké věci kočárek, potýlka atd...). A normální jízdou světe div se
6litrů na 100Km. Včera jsem se vrátil z dovolené a dneska jsem tankoval.. Jo a jezdím já, manželka a dcera 1,5roku. S takhle naloženou 1,1 to není na žádné závodění, ale jedu a občas něco i předjedu....... a za babku!
Povinné ručení mě stojí u ČPP 2020Kč ročně. Cena je včetně přípojného vozidla (káry). Před 4lety měly akci a vozík, nebo motocykl do 50ccm byl zdarma tak jsem toho využil...
Jo a mimo téma. Dneska jsem byl na STK a emisích a zase jsem prošel bez závad.....
Prý se o to moc starám...