Tak tady je můj příběh ....
Už dávno jsem slýchával jak je tohle autíčko pekelně rychlé ( čiperné ) ale nikdy jsem nepřemýšlel že bych ho jednou mohl taky vlastnit ... Hodně dlouho jsem měl zájem o třistašestku GTI-6 jenže vzhledem k tomu že mi teď bylo čerstvě 18 a peníze mám jen z brigád které mám bohužel jen soboty přes rok a o prázkách tak nebylo možné prostě ušetřit kolem stovky na pořádnej kousek

proto jsem pomalu začal koukat po něčem jiném ... Jednoho dne mě můj kámoš svezl ve své třídveřové 205tce s obsahem motoru 1.2 litru a i přes to jak je ten moror slabej tak auto suprově lítalo

Hned jsem si ho zamiloval s představou co s tím autem musí dělat 1.9tka a ještě víc když mě ho půjčil abych se projel no prostě lambáda :-) Hned den na to jsem začal prohledávat internet a zjišťovat vše o GTI a navíc jsem hledal nějaké hezké GTI za slušné peníze v dobrém stavu pro mě

... No abych řekl pravdu sehnat GTI podle svích představ bylo těžké ale naštěstí to trvalo asi měsíc potom jsem narazil na MARCELŮV inzerát ...auto vypadalo pěkně interiér krásnej najeto slušně cena dobrá a navíc clubové auto

hned jsem mu napsal kdy se na něj mohu přijet podívat ... Jednu sobotu jsme se na něj jely se strýcem podívat a první dojmi super líbyla se mi mnohem víc než z fotek ! auto jsme prohlídly projely Marcel nám řekl vše co se auta týče jaké jsou tam drobnosti na opravu apod.... no řeknu že jsem se zamiloval po druhé auto jsme zamluvily a za dva týdny s radostí koupily
Jinak je to 1.9 GTI 88Kw rok 90 ... najeto 160000 km... klasická výbava GTI ...