v jakém pořadí se odvzdušnují brzdy na gti 1.9 74kw?
dělal jsem to postupně od nejvzdálenějšího kola (klasicky), kapalin a tekla ale auto prd brzdí a někde jsem slyšel že 205ka se má odvzdušnovat do kříže
nevíte njak na to?
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
V "Jak na to" píšou prvně: zadní pravý kolo-zadní levý-přední pravý a přední levý
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
já budu ovzdušnovat zítra, tak uvidím ale mělo by to normálně fakčit
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
zjistil jsem že mě protéká brzdič. nevíte co to je za typ brzd???
jinak pokaždé jsme našlapaly a povolil jsem odvzdušnovák a vystříkla brzdovka takže to muselo byt už protečené 10x jsme povolily odvzdušnovák na každém kole......
a furt to nechce brzdit, je to vůbec možné? na pravém brzdiči je místo odvzdušnováku šrub a lehce protéka ale že by to dělalo až takovou neplechu?
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
myslím, že jak to kolem ovzdušnováku trochu protéká brzdovka tak nemáš šanci to ovzdušnit a ještě k tomu na předku .
jn, na předku to je docela dost znát, velkou část účinnosti brzd pobírá čumák... taky sem odvzdušnoval pravý zadní, levý zadní, pravý přední a levý přední a brzdí mi to jak čert